[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
等左兩粒鐘仲係0.00%

25號先玩得嘅玩家? 好似要可以進入遊戲當日官方先俾你下載,台灣巴哈有人放咗條下載LINK (自行評估風險)
整人好似無得還原上一步

好煩
想問25號開左ser之後仲有冇得買80usd 32usd?

可以

有冇試過整條女黎打J

呢個係日本人整既臉型 我覺得幾靚

但我鐘意短頭髮

所以換左咁

得閒我又整條女試下先[/quote]
我想問下點張個勞工放去做野
見到地圖 全部資源都係白色禁入去又冇反應
係得城入面個資產管理係黃色 禁入去有得用個勞工
不過話冇一等房屋 ....
完全唔係好明點用個勞工
新手想問下點掛力量?
係咪無得直接用信用卡買一定要經paypal
好難整靚女

整極都唔靚 ,索性鳩整個老精靈弓手

我都想知
好難整靚女

Ana

我都想知

禁左PayPal 下面有個信用卡直接付款

我都想知

paypal = 信用卡
女角黎講最勁係咪女巫同遊俠
女角黎講最勁係咪女巫同遊俠

睇技術

我都想知

paypal = 信用卡

有人話可以轉vpn 轉去tw

之後用mycard黎買
女武神 係唔係隻揪唔會比人單殺?
好難整靚女

Ana

Ana checking in
女武神 係唔係隻揪唔會比人單殺?

難講
小弟同個朋友起左個公會 叫做 鳳凰會

現招精兵/精神病人入會 詳情入RC 27608297

我公會活動主要為 四周圍撩事鬥非 殺人為樂 雪中送屎 把快樂建築在別人的痛苦上 人地嬲鳩 我地happy

目標要係黑沙入面做個最賤格/最黑人憎o既公會

呢位朋友唔好彩 戰鬥區掛機釣魚 比我揼落水浸死

圖中為我 工人褲大哥 同埋我朋友 鄧不利多
因為先前追殺同一條友五六次 條友吹雞 之後我地就比魔教追殺 逃走到安全區

我同朋友 二抽四大屠狗

之後班友吹雞 最後我兩全身而退

講打我地未必第一 但逃跑技術我敢認第一
目前公會得我地兩個 希望更多巴打加入痴線佬行列

今晚入

好撚正

好撚正

巴打加入我地未
小弟同個朋友起左個公會 叫做 鳳凰會

現招精兵/精神病人入會 詳情入RC 27608297

我公會活動主要為 四周圍撩事鬥非 殺人為樂 雪中送屎 把快樂建築在別人的痛苦上 人地嬲鳩 我地happy

目標要係黑沙入面做個最賤格/最黑人憎o既公會

呢位朋友唔好彩 戰鬥區掛機釣魚 比我揼落水浸死

圖中為我 工人褲大哥 同埋我朋友 鄧不利多
因為先前追殺同一條友五六次 條友吹雞 之後我地就比魔教追殺 逃走到安全區

我同朋友 二抽四大屠狗

之後班友吹雞 最後我兩全身而退

講打我地未必第一 但逃跑技術我敢認第一
目前公會得我地兩個 希望更多巴打加入痴線佬行列

今晚入

好撚正

正WOR
有冇巴打知道點樣升傾升值快D

唔想係咁扑怪升返做正數

仲有一個問題.. 如果負30萬傾升值 比人殺死傾升值會唔會升返 定係會keep係負30萬

有冇試過整條女黎打J

呢個係日本人整既臉型 我覺得幾靚

但我鐘意短頭髮

所以換左咁

得閒我又整條女試下先

[/quote]

我個女
不過依個係上個星期,依加細執左
釣魚有冇得發圍,賺到錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞