[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
禮包啲嘢係邊度領取?

官網先登入 之後上面遊戲社群(自由討論區) 左手邊 變更代表角色
整好之後 右上MYPAGE->WEB倉庫到換
我響美國玩緊美服
如果轉台服會唔會好lag?
利申:美服漁夫/種馬員

個SER好似係韓國
先自貼美服女友,個樣都整左我三個鐘
我幾有興趣玩呢隻game,但有d 野唔清楚想問。
隻game 要比錢,最低消費係幾多?遊戲系統係咪公平?姐係唔係普遍online game 咁比多d 錢就玩晒果種
而家server 多唔多人玩?因為我唔鐘意玩單機rpg game, 所以都問有冇大型玩家合作任務?eg 副本
另外有冇掛機系統?
如果有晒上面d,要求我買
我幾有興趣玩呢隻game,但有d 野唔清楚想問。
隻game 要比錢,最低消費係幾多?遊戲系統係咪公平?姐係唔係普遍online game 咁比多d 錢就玩晒果種
而家server 多唔多人玩?因為我唔鐘意玩單機rpg game, 所以都問有冇大型玩家合作任務?eg 副本
另外有冇掛機系統?
如果有晒上面d,要求我買

比入場費10$美金就得,玩技術同手速唔係玩錢,無合作任同副本,但有大型團任同全服世界王,掛機only比人釣魚同掛馬用。
同樣如果真係好多人我想轉台服玩,有無人同我玩呀
究竟搶怪個系統係點
我打左隻獨眼巨人好耐諗住解任點知有條撚屌過黎打
打死左之後我任務唔撚計我 on9驚

製造仇恨

隻單眼撚屌本身就唔撚易出 幾分鐘先一隻出黎
屌你老母打撚左幾隻都有人一齊打
結果永遠都係0/2

組隊既話兩邊都會計數

好似係
入左驚
升左幾lv可以搵巴打玩下

全程單機
買左先可以下載?
晴天巴 aqua女神 我聽日再add你地 岩岩開始玩新手教學部分 仲未出到新手區

用FGO 打活動既三成功力
入左驚

搵個你中意既公會入 之後搵差唔多LV / 另一隻人組3個升
電腦大爆炸
晴天巴 aqua女神 我聽日再add你地 岩岩開始玩新手教學部分 仲未出到新手區

左手月神
右手滑鼠
十二成功力

用埋對腳咪可以控埋keyboard
剛剛買左 依家download 緊

左手月神
右手滑鼠
十二成功力

用埋對腳咪可以控埋keyboard

念力控人 120%同步率
入左驚

全程單機

單到做哂主線先 ?

做任優先 貢獻同能量好重要

全程單機

單到做哂主線先 ?

做任優先 貢獻同能量好重要

見到地圖有問號就走埋去NPC傾計

知識都好重要
收人番巴打HERE?
隻game有冇得打寶,想玩打寶同pvp玩咩職好?
點解台服 但比錢要美金
會唔會有巴打仲有邀請碼比 , 真心想試下
唔介意入返少少錢畀你

25號先入得,係咪要

留email比你?

可以呀

carlungpig@gmail.com
唔該晒呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞