[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
I5 3770
R7 260x
8gb ram
夠唔夠玩

去can you run it/官網睇spec

佢3.2 GHz 我3.4
HD7770 vs 我260x
但唔識比較 電腦白痴
有無巴打用狂戰? 可唔可以分享吓好唔好用 心郁郁想試

隻抽打怪樣樣勁(56LV後
唯一缺點就係樣柒...

其實我都係用住先 都係等武士出

武士有排
I5 3770
R7 260x
8gb ram
夠唔夠玩

但唔識比較 電腦白痴

i5 3330
650Ti Boost
16gb ram
夠玩低畫質

利申:開始頂唔順 準備月尾上1060
其實隻game有乜特別
咪又係打怪升lv
做乜無啦啦咁多人玩

但唔識比較 電腦白痴

i5 3330
650Ti Boost
16gb ram
夠玩低畫質

利申:開始頂唔順 準備月尾上1060

睇黎我可以重建之後先玩
小弟同個朋友起左個公會 叫做 鳳凰會

現招精兵/精神病人入會 詳情入RC 27608297

我公會活動主要為 四周圍撩事鬥非 殺人為樂 雪中送屎 把快樂建築在別人的痛苦上 人地嬲鳩 我地happy

目標要係黑沙入面做個最賤格/最黑人憎o既公會

呢位朋友唔好彩 戰鬥區掛機釣魚 比我揼落水浸死

圖中為我 工人褲大哥 同埋我朋友 鄧不利多
因為先前追殺同一條友五六次 條友吹雞 之後我地就比魔教追殺 逃走到安全區

我同朋友 二抽四大屠狗

之後班友吹雞 最後我兩全身而退

講打我地未必第一 但逃跑技術我敢認第一
目前公會得我地兩個 希望更多巴打加入痴線佬行列

推一推.. 如果阻住大家睇post 對唔住先
新手留名,揀左玩遊俠

隻抽打怪樣樣勁(56LV後
唯一缺點就係樣柒...

武士有排

無辦法 都要等

武士有排

無辦法 都要等

聽講女武神之後就係武士
今日買左299個包,要等到25號先可以下載?

好似買左包就可以dl
push
依家最高係咪55LV?
依家最高係咪55LV?

最高55
依家最高係咪55LV?

最高55

54去邊升好
骨同地底都好撚多人 升得好無效率
準備10usd嘅巴打
我見2000fun賣76 平過自己買

幾蚊 車錢都係返度

計番9.7幾美金倒
咁我住果區有2000fun嘛

有實體咩?

應該都係key黎

我覺得佢地係用平mycard點(大手買有平)再係台灣買 我地就咁買就淨係可以用paypal
2.5%加匯率應該有10蚊差距

直接買2500mycard 因為買最好,不過要掛台灣vpn先連到mycard買
依家最高係咪55LV?

最高55

54去邊升好

卡左係52LV 淨刷怪好悶
想入坑

其實台服個patch同其他服(韓日)差幾遠?
因為見佢剩係開左7個職
定係其實個patch已經係跟貼哂其他最update既server,只係唔開某D職住
想入坑

其實台服個patch同其他服(韓日)差幾遠?
因為見佢剩係開左7個職
定係其實個patch已經係跟貼哂其他最update既server,只係唔開某D職住

卡爾patch 未開52LV以上地圖 未開56LV

好似買左包就可以dl

我用fb登入,入到去等待中。。無下載過
有冇貿易攻略網
玩到25級 釣完魚都唔知拎去邊到賣

最高55

54去邊升好

卡左係52LV 淨刷怪好悶

想升lv就等開新地方,因為新地方先係54up
有冇貿易攻略網
玩到25級 釣完魚都唔知拎去邊到賣

貿易唔可以擦同產地同一個地邊黎賣
E.g 你啲魚喺海城釣,就只可以去其他地方賣
如果兩個點之間無連線,貿易個賣出價只會得原有嘅30%
我同埋另外3-4 個FD (前後約4-5人)想入會, 有猜爸打好心收留
(暫時得我ONLINE其他都返左工, 可唔可以留定位, 我叫佢地放工密你)

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

我諗我地要返工既都係休閒D好, 做下佳務打下王跑下商咁
當然打公會戰一定JOIN, 但開紅就未必係我地杯茶

我都係上班撚 公會戰先打 好少開紅 除非有人惹我地 每次都出師有名

個會咩名~?

岩岩行開左
精神病院隔離病房 同精神病院同一個會同一個Discord
呢邊專收暴力傾向玩家
依家買32usd個個好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞