[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
好想即玩..但又唔想等
要比多成舊幾水..覺得好唔抵

計返其實係抵 因為算送得多野
不過如果你玩一玩就棄game的話就當然唔抵

我見台仔話送D野用GAME錢買唔貴...所以先話唔抵

買到先講唔該
好想即玩..但又唔想等
要比多成舊幾水..覺得好唔抵

計返其實係抵 因為算送得多野
不過如果你玩一玩就棄game的話就當然唔抵

買到先講唔該

我日日返工都望住個拍賣

買到先講唔該

我日日返工都望住個拍賣

但冇次買到,蘇達得online
時裝outfits嗰啲係咪淨係商城有得買?
玩到30LV啲衫都係好醜樣
唔好意思呀各位巴打 想問下MASTER GIFT CARD點買個遊戲包

如果買32USD 咁係咪入260hkd落張GIFT CARD到就OKAY

(我當1:8同俾齊頭)

會唔會到時用gift card上網買個陣又會有手續費 260hkd夠唔夠

唔該曬 唔好屌咁大力
請問想快d打團戰公會戰攻城戰果d
係咪狂升lv狂解主線先?
生活果d之後有時間先做?
有冇人做釣魚高手個任去唔到搵個NPC 海到有隱形牆

[url]https://na.cx/i/aHM118k.jpg[/img][/url]

笑撚死, 殺到佢40比1都話可以一戰

我連登id同家門名一樣 各位巴打唔好打咁大力
請問想快d打團戰公會戰攻城戰果d
係咪狂升lv狂解主線先?
生活果d之後有時間先做?

可以咁理解

[url]https://na.cx/i/aHM118k.jpg[/img][/url]

你入黎我地依邊啦

你入黎我地依邊啦

走公會有冇後果?
遲d入黎
痴線佬公會係咪變左連登公會
又話21號 依家又25?

你入黎我地依邊啦

走公會有冇後果?
遲d入黎

24個鐘後先可以入黎
用PAYPAL+VPN都比唔到錢...
彈完個登入之後就話比唔到錢...返回商家
有冇人知點搞
又話21號 依家又25?

幾時講過21
頭先開左隻狂戰
企定定唔郁
視點轉一轉諗住睇周圍環境
個角色含情脈脈咁望住鏡頭
好撚GAY

你一講起又真係幾gay

唔睇樣都OK

用PAYPAL+VPN都比唔到錢...
彈完個登入之後就話比唔到錢...返回商家
有冇人知點搞

申請個新paypal
想問下個特殊稱號係咪依家冇得拎?
去2000FUN係唔係可以比現金直接代購?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞