[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
慢慢玩感覺唔錯
而家三十幾lv
一路解任一路坐馬車行商
然後再掛D工人整啤酒
好休閒
我同埋另外3-4 個FD (前後約4-5人)想入會, 有猜爸打好心收留
(暫時得我ONLINE其他都返左工, 可唔可以留定位, 我叫佢地放工密你)
慢慢玩感覺唔錯
而家三十幾lv
一路解任一路坐馬車行商
然後再掛D工人整啤酒
好休閒

呢個真
刷左兩星期開始悶,琴日掛左1日負重,我就出左街同玩其他game
我同埋另外3-4 個FD (前後約4-5人)想入會, 有猜爸打好心收留
(暫時得我ONLINE其他都返左工, 可唔可以留定位, 我叫佢地放工密你)

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

我諗我地要返工既都係休閒D好, 做下佳務打下王跑下商咁
當然打公會戰一定JOIN, 但開紅就未必係我地杯茶

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

我都係上班撚 公會戰先打 好少開紅 除非有人惹我地 每次都出師有名

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

我都係上班撚 公會戰先打 好少開紅 除非有人惹我地 每次都出師有名

個會咩名~?
準備10usd嘅巴打
我見2000fun賣76 平過自己買
冇人理我

btw 想搞事既可以考慮一下鳳凰會
開紅劈友當食飯
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度
幾時先開忍
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度

計番9.7幾美金倒
咁我住果區有2000fun嘛
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度

push
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度

計番9.7幾美金倒

有實體咩?
想叫勞工去據點做產物箱子 但系統話要持有1等房子係咩意思?
我有居住地啦
冇人理我

開紅劈友當食飯

推啊
冇人理我

開紅劈友當食飯

推啊

推啊
有無巴打用狂戰? 可唔可以分享吓好唔好用 心郁郁想試
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度

計番9.7幾美金倒

有實體咩?

應該都係key黎
準備10usd嘅巴打

幾蚊 車錢都係返度

計番9.7幾美金倒

有實體咩?

應該都係key黎

我覺得佢地係用平mycard點(大手買有平)再係台灣買 我地就咁買就淨係可以用paypal
2.5%加匯率應該有10蚊差距
I5 3770
R7 260x
8gb ram
夠唔夠玩
I5 3770
R7 260x
8gb ram
夠唔夠玩

去can you run it/官網睇spec

隻抽打怪樣樣勁(56LV後
唯一缺點就係樣柒...

隻抽打怪樣樣勁(56LV後
唯一缺點就係樣柒...

其實我都係用住先 都係等武士出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞