[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
宜家有800幾珍珠,應該買馬車好定買船好

船好似抵啲, 農場馬車商人先賣18萬
問左好多FD得1個玩
宜家有800幾珍珠,應該買馬車好定買船好

船好似抵啲, 農場馬車商人先賣18萬

兩樣都唔好買,唔難整
問左好多FD得1個玩

唔洗 fd 陪架,日日多人到爆
問左好多FD得1個玩

我都係
一聽到要錢 >
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應

個邊真係on9架,勁小圈子,平時講野都唔理人,幫手做公會任講係邊到等,你人未到,但佢地自己圈子d人到哂,佢地都可以照樣出發,你係咁叫等埋都冇人理你,嬲到即刻退出呢d垃圾公會

世界樹

係呀
問左好多FD得1個玩

我都係
一聽到要錢 >

$80好多咩
問左好多FD得1個玩

我都係
一聽到要錢 >

$80好多咩

我有好多fd話玩 我買完之後潛哂水
依家係台灣公會單機緊
世界樹同佢個同盟都係垃圾黎

千萬唔好入
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應

個邊真係on9架,勁小圈子,平時講野都唔理人,幫手做公會任講係邊到等,你人未到,但佢地自己圈子d人到哂,佢地都可以照樣出發,你係咁叫等埋都冇人理你,嬲到即刻退出呢d垃圾公會

世界樹

係呀

下,我自問都算長on,都唔覺有咁既情況

千萬唔好入

點垃圾法

千萬唔好入

點垃圾法

聽講係劍靈果邊既事黎
轉game都仲洗唔到底
岩岩開始左半日
玩狂戰士 整左個大叔出黎
有冇巴打一齊玩下 明明成個地圖都係人但我永遠都係單機玩
同埋交換果個推薦信定唔知乜野

千萬唔好入

點垃圾法

聽講係劍靈果邊既事黎
轉game都仲洗唔到底

我都有玩劍靈 又係玩到單機game咁
抓回農場老鼠個人有無人知點解 搵唔到

岩先企係度個條魚 係咪你黎

千萬唔好入

點垃圾法

聽講係劍靈果邊既事黎
轉game都仲洗唔到底

劍靈副本向多,後期都係要搵團每日狂打

千萬唔好入

點垃圾法

聽講係劍靈果邊既事黎
轉game都仲洗唔到底

劍靈副本向多,後期都係要搵團每日狂打

去到後面我都係同街外人打
反正有咩事既話最多咪即走佬

岩先企係度個條魚 係咪你黎

唔係 無著魚
岩岩開始左半日
玩狂戰士 整左個大叔出黎
有冇巴打一齊玩下 明明成個地圖都係人但我永遠都係單機玩
同埋交換果個推薦信定唔知乜野

我阿
我都係玩左一日仲係20LV
加我FD 家門:粉紅粉熊 IDinkPink
其實如果照任務咁玩會唔會摸索到隻game點玩?
例如生活技能 裝備個啲
因為實在太多野玩 睇攻略都唔知講乜
依家狂做任 有無咩要注意架?
同埋珍珠係咪要用黎開曬背包位都負重?
其實如果照任務咁玩會唔會摸索到隻game點玩?
例如生活技能 裝備個啲
因為實在太多野玩 睇攻略都唔知講乜
依家狂做任 有無咩要注意架?
同埋珍珠係咪要用黎開曬背包位都負重?

主線任就唔會教你釣魚果d 要自己摸索

珍珠就睇需要而買負重&背包(可能因為vip問題空左好多背包位,反而唔夠負重)

可以買多幾隻貓貓狗狗幫你執野

跟住個主線唔洗理支線任都可以上到50lv

利申:冇玩過其他ser只係玩左3日,51lv
解左10個鐘支線住 解極都有 無升過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞