[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
點解買唔到既 我唔係用PayPal 佢話問出現問題 買唔到
有冇人試過用(OTP)系統

點解申請左,但登入時打驗證碼唔得既

用緊 你reg左未先?
係咪無分ser嫁
定係果d係分流黎
係咪無分ser嫁
定係果d係分流黎

分流 全ser共通
有無巴打係2000fun商城買?
我睇條款話要提供埋ACC
但我買果時無提我叫我比..
有無巴打可比個好友卡我試試 唔該

tg ksmoao
有冇人試過用(OTP)系統

點解申請左,但登入時打驗證碼唔得既

用緊 你reg左未先?

已申請,登入後開google authenticator 輸入密碼就話錯,但解除反而得好怪
dl好似好慢咁
琴日捉左隻野馬有個台仔唔識捉試左幾次都喵唔到隻馬之後比我一次就捉左

我擒日都捉馬,捉左陣有條友就黎搶,我又冇黑糖,應該都好難捉,所以最後決定一拍兩散,打死隻馬

你叫鬼影變幻球?
琴日我得3條繩路過諗住試下
點知打死左
我心諗 洗唔洗呀
想試玩 有無人可以比張好友卡我
download 左成粒幾鐘先下載左6gb
好彩我係係巴哈download左3x gb舊版
宜加只係更新10gb左右就玩得
求好友卡 TG:@johnny1226 (https://t.me/johnny1226)
有冇人知點解我唔可以由凱波嵐送貨去其他城

已連據點

問題所在

已連據點

問題所在

冇連城都可以送
只不過貴3倍

已連據點

問題所在

冇連城都可以送
只不過貴3倍

唔知關唔關呢個交叉事
如果關事, 點樣可以解左佢~?
琴日捉左隻野馬有個台仔唔識捉試左幾次都喵唔到隻馬之後比我一次就捉左

我擒日都捉馬,捉左陣有條友就黎搶,我又冇黑糖,應該都好難捉,所以最後決定一拍兩散,打死隻馬

你叫鬼影變幻球?
琴日我得3條繩路過諗住試下
點知打死左
我心諗 洗唔洗呀

我唔要你比甜醬我

已連據點

問題所在

冇連城都可以送
只不過貴3倍

唔知關唔關呢個交叉事

佢只係提供國內送貨服務 比如卡城 / 樹村 / 港野 你字開咪冇
dl好似好慢咁

我之前down左十個鐘

冇連城都可以送
只不過貴3倍

唔知關唔關呢個交叉事

佢只係提供國內送貨服務 比如卡城 / 樹村 / 港野 你字開咪冇

無記錯剩係可以送貨去王城 而你未去過王城 所以冇
求好友卡
TG:nkw404
求好友卡 TG:@johnny1226 (https://t.me/johnny1226)
分流仲少左人講野
有無公會收我?
27lv
家門名:墜天使夜羽
角色名:夜羽大人的小惡魔
要返工,不定時上線
點解整唔到代表角色 明明都玩到20幾lv都仲係冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞