[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
好耐無玩mmorpg
想玩下 但呢隻駛唔駛長時間經營
例如好似WOW咁慘過返工咁玩
係一日玩一兩個鐘都無問題

自膠

你唔玩pvp
隻game可以玩到與世無爭
得閒跑下商,做下料理,釣下魚

但一要玩pvp, 就要刷到仆街

可以輕鬆玩都幾正 咁留名等25號

真係好輕鬆,唔得閒玩可以掛釣魚、掛馬、掛負重
得閒先望兩眼

無錯 返工必備良Game 手動釣魚

好耐好耐之前 我玩童話都係咁玩
係game練技揾錢>升lv
唔知呢隻有無呢種感覺

仲有無位

有呀
今晚call我
糖衣毒藥 瓦倫西亞-2

仲有無位

有呀
今晚call我
糖衣毒藥 瓦倫西亞-2

今晚要夜啲 要去公司啲聚餐
搞掂到時call你

仲有無位

有呀
今晚call我
糖衣毒藥 瓦倫西亞-2

搞掂到時call你

好 揾唔到我就入discord嗌我 或者fgo post /呢到 叫我我mon post

有呀
今晚call我
糖衣毒藥 瓦倫西亞-2

搞掂到時call你

好 揾唔到我就入discord嗌我 或者fgo post /呢到 叫我我mon post

discord求link
請教下各位巴打

依家用緊i5-4460 8 gb ram
GTX 950 2g, win7

開中高穩唔穩到60 fps

唔得
E1230
16gb ram

中畫,野外50-60,城20

OMG 又要換硬件
寵物要邊隻好?
1230v2
hd6850
玩唔玩到
見到個產品包有寫特殊稱號 ,想問下有咩用?
見到個產品包有寫特殊稱號 ,想問下有咩用?

隻game稱號加成係睇數量 所以你只係多人一個稱咁

discord求link

https://discord.gg/wv6Ukmj
你打字揾我 我睇唔到都會有人叫我

Surface pro4 i5 夠唔夠做?
請教下各位巴打

依家用緊i5-4460 8 gb ram
GTX 950 2g, win7

開中高穩唔穩到60 fps

唔得
E1230
16gb ram

中畫,野外50-60,城20

OMG 又要換硬件

我i5 670咪又係咁玩
我幾有興趣玩呢隻game,但有d 野唔清楚想問。
隻game 要比錢,最低消費係幾多?遊戲系統係咪公平?姐係唔係普遍online game 咁比多d 錢就玩晒果種
而家server 多唔多人玩?因為我唔鐘意玩單機rpg game, 所以都問有冇大型玩家合作任務?eg 副本
另外有冇掛機系統?
如果有晒上面d,要求我買

比入場費10$美金就得,玩技術同手速唔係玩錢,無合作任同副本,但有大型團任同全服世界王,掛機only比人釣魚同掛馬用。
同樣如果真係好多人我想轉台服玩,有無人同我玩呀

可以話俾你聽。依家大概有15個分流全部都係非常擁擠,基本上到到都係玩家。入咗城多人到疾
隻game 要比錢,最低消費係幾多?遊戲系統係咪公平?姐係唔係普遍online game 咁比多d 錢就玩晒果種
而家server 多唔多人玩?因為我唔鐘意玩單機rpg game, 所以都問有冇大型玩家合作任務?eg 副本
另外有冇掛機系統?

比入場費10$美金就得,玩技術同手速唔係玩錢,無合作任同副本,但有大型團任同全服世界王,掛機only比人釣魚同掛馬用。

可以話俾你聽。依家大概有15個分流全部都係非常擁擠,基本上到到都係玩家。入咗城多人到疾

以為自己出左旺角

以為自己出左旺角

估唔到喺隻game都有得行年宵
另外有冇掛機系統?

以為自己出左旺角

咁去到25號咪要排隊先入到server ?
有冇人知點樣可以賣左幾條垃圾魚佢?
買左usd 80個隻 不過小玩 有無休閒玩家

超級休閒型
我有一大班fd 買左 諗緊入咩公會好
我有一大班fd 買左 諗緊入咩公會好

自己起
差唔多個個公會都就爆人
仲有冇休閒上班族公會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞