[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
想問下個特殊稱號係咪依家冇得拎?

好似25號一次過派
(勇者?)

痴撚線岩岩諗住疊個15層去強把武器
點撚知疊下又成功疊下又成功
疊完睇返屌你老母用撚左成6十幾粒黑石
以後用老虎蟹都用強突算9數
用vpn 去台灣 用mycard 入 可以?

去OK買master gift card,真心方便好多,唔洗vpn
我最買都係vpn加mycard,最後發現有呢種卡先覺得自己搞咁多嘢蠢咗
窮撚賣唔賣闇影的標誌好
反正魔力戒都+5功
窮撚賣唔賣闇影的標誌好
反正魔力戒都+5功

千奇唔好 戒子都可以升grade 你隻魔力任務送?無法突破潛力?
窮撚賣唔賣闇影的標誌好
反正魔力戒都+5功

千奇唔好 戒子都可以升grade 你隻魔力任務送?無法突破潛力?

加上暫時來講錢無咩大作用 正正常常打怪一定夠用有凸
入左game郁唔到, 剩係禁到esc..helppp

唔係用mouse 行路

唔係用mouse 行路

有冇人講下自己各樣生活幾lv 我一樣熟練都未有
新手有無咩需知?
岩岩先更新到入到gane
聽日開始煲
同有無公會架連登
新手有無咩需知?
聽日開始煲
同有無公會架連登

記得唔好急住升lv,
任務要多做,會 升多d 貢獻同力量,
黑石唔好賣(交易所俾人秒買, 難搶到)留升武防裝(因為呢版未有得租60攻武)
有咩問題就問啦,多享受生活,唔洗急升lv!

公會就唔知啦(我唔知咩叫連登公會,只收連登既?)
怕俾人話我騎劫左個post, 明明就係最多人問有咩公會收人, 答答下俾人問騎劫左。
想問隻驚 係唔係課金戰士玩哂
想問隻驚 係唔係課金戰士玩哂

課金會升快d, 但唔算係玩晒,因為你用時間都可以做到佢既程度, game 錢你有時間研究(貿易,種野之類)可以易賺好多, 用game 錢係交易所買商城野都得, 交易所定價俾系統定死左, 課金既人都冇得拉高,同隻game 都好食技術。
性別係唔係跟職架?
有冇人多公會收人?
性別係唔係跟職架?

會唔會有巴打仲有邀請碼比 , 真心想試下
唔介意入返少少錢畀你

25號先入得,係咪要

留email比你?

可以呀

carlungpig@gmail.com
唔該晒呀巴打

尋精神病面具巴打
新手有無咩需知?
聽日開始煲
同有無公會架連登

記得唔好急住升lv,
任務要多做,會 升多d 貢獻同力量,
黑石唔好賣(交易所俾人秒買, 難搶到)留升武防裝(因為呢版未有得租60攻武)
有咩問題就問啦,多享受生活,唔洗急升lv!

公會就唔知啦(我唔知咩叫連登公會,只收連登既?)
怕俾人話我騎劫左個post, 明明就係最多人問有咩公會收人, 答答下俾人問騎劫左。

唔該巴打
唔係話專收連登 係想睇下有無會入姐
需然唔講野但都想聽下人講乜無咁悶
會唔會有巴打仲有邀請碼比 , 真心想試下
唔介意入返少少錢畀你

25號先入得,係咪要

留email比你?

可以呀

carlungpig@gmail.com
唔該晒呀巴打

尋精神病面具巴打

sorry見唔到你覆左,send左去你email
好想即玩..但又唔想等
要比多成舊幾水..覺得好唔抵

計返其實係抵 因為算送得多野
不過如果你玩一玩就棄game的話就當然唔抵

我見台仔話送D野用GAME錢買唔貴...所以先話唔抵

我講2499個包wor
就係台仔話抵

即係80usd

32usd算啦,有用5代馬用下
好想即玩..但又唔想等

我講2499個包wor
就係台仔話抵

即係80usd

但80 有多1000珍珠 馬笛
好想即玩..但又唔想等

我講2499個包wor
就係台仔話抵

即係80usd

但80 有多1000珍珠 馬笛

未打完... 一套時裝 4格背包 20染
唔好意思呀各位巴打 想問下MASTER GIFT CARD點買個遊戲包

如果買32USD 咁係咪入260hkd落張GIFT CARD到就OKAY

(我當1:8同俾齊頭)

會唔會到時用gift card上網買個陣又會有手續費 260hkd夠唔夠

唔該曬 唔好屌咁大力

應該夠啦,佢好似無手續費
去到邊個城先買屋買倉好
定個個都買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞