[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
仲有冇休閒上班族公會

宣傳多次同朋友一齊開嘅新公會
公會名:哥布林平權組織
公會發展方向:休閒為主,公會內大部分都係上班族
公會分流:巴-3
公會會長:幽靈海底王

唔得
E1230
16gb ram

中畫,野外50-60,城20

OMG 又要換硬件

我i5 670咪又係咁玩

佢城入面on9 架點都會lag應該係隻game 問題

利伸 1080
有冇人知點樣可以賣左幾條垃圾魚佢?

屌你

屌你

無意冒犯, 但你個名

屌你

無意冒犯, 但你個名

貿易商人
想問下有冇巴打裝左係SSD
係唔係load快好多
如果分別唔大想裝去HDD
裝SSD要Delete野
Surface pro 4 i5玩唔玩到
有冇分server?
仲有冇休閒上班族公會

宣傳多次同朋友一齊開嘅新公會
公會名:哥布林平權組織
公會發展方向:休閒為主,公會內大部分都係上班族
公會分流:巴-3
公會會長:幽靈海底王

休閒岩我
岩岩開人
1230v2
hd6850
玩唔玩到
寵物要邊隻好?
寵物要邊隻好?

睇下生活玩咩野為主,企鵝對釣魚有加成。其他唔記得。 不過好多巴打話寵物起碼要幾隻先夠(寵物幫手執野)
寵物要邊隻好?

睇下生活玩咩野為主,企鵝對釣魚有加成。其他唔記得。 不過好多巴打話寵物起碼要幾隻先夠(寵物幫手執野)

ok
寵物要邊隻好?

可同時帶3 隻, 貓有採集技, 狗就索敵技同加戰經!
唔知有冇記錯!
加經技冇得疊加!
頭先下載左台服600K既安裝程式,禁錯了安裝路徑(C:\Games),之後路徑內黑色沙漠檔案全刪左再下執行安裝程式就一直自動安裝起C:\Games內,APPDATA及PROGRAM DATA內亦搵不到任何黑色沙漠既檔案
請問應該如果才可改變安裝路徑?我用WINDOWS 10
I5 4440
R7 370
8GB ram
睇黎要換1060

精神病院既巴打好勁
利申:入左p2win 做無間道
戰士應該用咩武器同防具
隻game 流暢度 操控性同畫面都冇得頂
但係估唔到啲任務同gameplay 有啲老土
仲諗住佢會似guildwar咁跟住主線推就升到lv
隻黑鬼係咁叫我打幾十隻呢樣嗰樣
啲npc 又叫我打幾十隻呢樣嗰樣
升到30就好厭
隻game 流暢度 操控性同畫面都冇得頂
但係估唔到啲任務同gameplay 有啲老土
仲諗住佢會似guildwar咁跟住主線推就升到lv
隻黑鬼係咁叫我打幾十隻呢樣嗰樣
啲npc 又叫我打幾十隻呢樣嗰樣
升到30就好厭

隻黑鬼好撚煩
想玩 係咪剩係可以用信用卡買?
想問個智障問題
錢要點搬
要一個城既倉慢慢搬去另一個城既倉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞