[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
去到邊個城先買屋買倉好
定個個都買

想高效率一定係個個點都有工人,因為如果派人去既話 d 工人真係on99 咁行過去 行撚到2047 ,但個個點都想有工人 你要做任務拎多d 貢獻
對於一個見任就做ge人黎講玩呢隻game好辛苦
去到邊個城先買屋買倉好
定個個都買

想高效率一定係個個點都有工人,因為如果派人去既話 d 工人真係on99 咁行過去 行撚到2047 ,但個個點都想有工人 你要做任務拎多d 貢獻

工人有咩用 我到依加生活都仲係有時出街釣下魚
支線我全清先去下一個地方算唔算做得多
去到邊個城先買屋買倉好
定個個都買

叫佢去採資源
留名
去完日本返黎買
去到邊個城先買屋買倉好
定個個都買

貢獻點 左上角個三行黃色野最低個行就係
貢獻點 就係生活既重要元素來
多唔多就睇你要做d 咩
I5 4440
R7 370
8GB ram
睇黎要換1060

巴打,如果要求唔高就加左ram 試下先。

多唔多就睇你要做d 咩

如果搞生活技係咪個個城都得
首都真係lag到on9
買左工人, 但點先用到
買完唔見人既

多唔多就睇你要做d 咩

首都真係lag到on9

三個主城是星揀一個啦,唔知點解好多人都推海地爾,詳情去巴哈睇攻略

多唔多就睇你要做d 咩

首都真係lag到on9

三個主城是旦揀一個啦,唔知點解好多人都推海地爾,詳情去巴哈睇攻略
32定80果個包好
有冇人知點set手制?
32定80果個包好

80果個最突別都係多個馬笛同套時裝
感覺上唔係好抵

馬笛有咩用
32定80果個包好

感覺上唔係好抵

我都煩緊買邊個好
有冇人知點set手制?

same
留名25號入休閒公會
寵物想要貓同企鵝,佢地有咩分別?
好想玩不過部機太廢
32定80果個包好

感覺上唔係好抵

我都煩緊買邊個好

最值錢就係馬笛同套時裝
80仲多1000珍珠

利申 買10+660珍珠買3隻寵
狗糧係咪一定要用珍珠買?
冇得自己整?

馬商人有
寵物想要貓同企鵝,佢地有咩分別?

技能唔同 貓採集 企鵝釣魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞