[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
我都覺得第一頁頂置放番攻略 宣傳片個d好好

畢竟post 名無寫明係公會宣傳
利申番 我都係攻略組既small potato

完全同意

黎, 責名

我今晚先開始玩

記得ADD我FD

利申: 我玩呢隻驚都係失敗者 同幸運F

唔緊要啦 小莫與你常在

黎, 責名

我今晚先開始玩

記得ADD我FD

唔緊要啦 小莫與你常在

抽少一個Pool已經可以買齊D時裝 清空個商城

記得ADD我FD

唔緊要啦 小莫與你常在

$4000港夠紙清得哂個商城?

唔緊要啦 小莫與你常在

$4000港紙夠清得哂個商城?

記得ADD我FD

唔緊要啦 小莫與你常在

咁上下差唔多 不過都有D升耐久石
攻略組 公會應該仲有3-4個位
5代同7代馬都無用,一係就用6代 一係就8代,但6已經好夠用。寵起碼要4隻,升代數就再買
利申:美服玩家

睇完 第一頁
係咪類似瑪奇咁?

是咪
點掛負重?
點掛負重?

1lv先加2,建議去商城買晒
點掛負重?

放件貿易品係背包..
之後係咁跑~!!!
(開地圖SET 路徑自動跑黎掛~!)
點掛負重?

放件貿易品係背包..
之後係咁跑~!!!

人物既負重定係馬既?
事關我隻人兩野就爆重 好煩
點掛負重?

放件貿易品係背包..
之後係咁跑~!!!

人物既負重定係馬既?
事關我隻人兩野就爆重 好煩

人,馬只會加經
想問有冇方法call翻隻馬,唔見左
屌下載20g先失敗 點搞

宜家啲衫麻麻地
得套隱性埋名服有功能性
想問有冇方法call翻隻馬,唔見左

我估你泊路邊俾怪殺左
去馬廄可以call返出黎

宜家啲衫麻麻地
得套隱性埋名服有功能性

好多fgo巴打

宜家啲衫麻麻地
得套隱性埋名服有功能性

好多fgo巴打

名呢

時裝已齊 但玩左成個星期蘇達得Online
收極都收唔到 一要抽既野就食屎
10USD 係唔係25號先有得download
有冇ching知道點搞?下載一直0.7mb/s 同下載好耐之後就話失敗
load完ser果陣入唔到, 話我解脫連接....
如果有Fd買左 個試玩code係唔係即時用得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞