[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
玩左一個禮拜
玩到我中晒毒

磨任都磨到我不知時日過
每晚時間去得好快

玩生活玩到唔想打怪升lv

刷裝刷到中哂毒 今日出左兩粒魔女耳環

呢啲50lv既活動
點解冇啦啦斷我線,之後連唔返
有冇人都係咁

on9原來有更新
冇啦啦彈,login又unknown message
嚇死
有冇人都係咁

on9原來有更新
嚇死

幾時先得返
有冇人都係咁

on9原來有更新
嚇死

幾時先得返

又有排dl

on9原來有更新
嚇死

幾時先得返

又有排dl

dl好快姐 但點睇到有更新?
想問1200珍珠用黎買咩野有價值?
有諗過買寵
有諗過買寵

寵其實點升lv?
恩地bb 留名
有冇商城?

on9原來有更新
嚇死

幾時先得返

又有排dl

dl好快姐 但點睇到有更新?

冇啦啦斷左,開多幾次client佢自動更新
有諗過買寵

背包, 倉庫 , 100 負重,寵物
有諗過買寵

背包同負重要買齊先,
其他買船買馬
對唔住 我想問下連登巴絲係咩SER
求公會入
小喇叭幾時開女武神,11號等到依家,想玩啊屌

唔知下次開女武神嘅時候會唔會開埋梅花忍者呢

全ser 共通, 你當佢d ser 係分流!
我就多數係卡1
終於見到海鷗點

用咩竿?
你匠人級?

熟練咋 用艾裴xx釣竿
小喇叭幾時開女武神,11號等到依家,想玩啊屌

唔知下次開女武神嘅時候會唔會開埋梅花忍者呢

台灣電玩節情報 25號開新區 2月初開女武神

全ser 共通, 你當佢d ser 係分流!
我就多數係卡1

Thanks! 整人都有排整
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應

個邊真係on9架,勁小圈子,平時講野都唔理人,幫手做公會任講係邊到等,你人未到,但佢地自己圈子d人到哂,佢地都可以照樣出發,你係咁叫等埋都冇人理你,嬲到即刻退出呢d垃圾公會
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應

個邊真係on9架,勁小圈子,平時講野都唔理人,幫手做公會任講係邊到等,你人未到,但佢地自己圈子d人到哂,佢地都可以照樣出發,你係咁叫等埋都冇人理你,嬲到即刻退出呢d垃圾公會

世界樹
有冇唔介意新手的公會收人?
宜家有800幾珍珠,應該買馬車好定買船好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞