[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
拍賣場有冇得買 商城嘅道具物品?
有冇休閒啲既公會收人

同求 想個名靚仔D

新手一問
剛剛買左usd32個包 寵物應該揀邊隻好

企鵝比較好
究竟搶怪個系統係點
我打左隻獨眼巨人好耐諗住解任點知有條撚屌過黎打
打死左之後我任務唔撚計我 on9驚

製造仇恨

隻單眼撚屌本身就唔撚易出 幾分鐘先一隻出黎
屌你老母打撚左幾隻都有人一齊打
結果永遠都係0/2

換個分流試試

計掉落物品就好似鬥傷害高 任務就計尾刀 EXP就打一下都吸到
新手一問
剛剛買左usd32個包 寵物應該揀邊隻好

企鵝比較好

想問埋唔同寵分別有咩技能

咁想問埋 角色欄位擴張一格券 呢
因為我成日玩新角
究竟搶怪個系統係點
我打左隻獨眼巨人好耐諗住解任點知有條撚屌過黎打
打死左之後我任務唔撚計我 on9驚

製造仇恨

隻單眼撚屌本身就唔撚易出 幾分鐘先一隻出黎
屌你老母打撚左幾隻都有人一齊打
結果永遠都係0/2

換個分流試試

計掉落物品就好似鬥傷害高 任務就計尾刀 EXP就打一下都吸到

開紅打鳩條撚屌啦

因為我成日玩新角

好似未見過人賣角色券...

因為我成日玩新角

好似未見過人賣角色券...

簡單D講, 呢隻game可以用遊戲入面嘅錢買珍珠換嘅道具物品
買完32usd 但係道具o係邊道可以拎出黎?
玩咗3日終於50 , 開始玩生活技
會唔會有巴打仲有邀請碼比 , 真心想試下
唔介意入返少少錢畀你

25號先入得,係咪要

留email比你?

可以呀
玩咗3日終於50 , 開始玩生活技

點解可以咁忍得
我打緊主線已經成日忍唔住去搞生活技
買完32usd 但係道具o係邊道可以拎出黎?

官網先登入 之後上面遊戲社群(自由討論區) 左手邊 變更代表角色
整好之後 右上MYPAGE->WEB倉庫到換
刷藍裝 刷到就黎死 咁耐得5件

不過當升lv
想問精神病院呢個公會係呢邊巴打定高登個邊開
見第一頁唔覺有
更新都更到天昏地暗
見第一頁唔覺有

高登個邊個post好似沉左

即係連登呢邊既公會只有第一頁個2個
見第一頁唔覺有

高登個邊個post好似沉左

即係連登呢邊既公會只有第一頁個2個

滑奸奶巴
其實精神病完封測都背開過post
不過好快就爆左人
而家開多左個專收pvp公會戰據點戰愛好者
晴天巴 aqua女神 我聽日再add你地 岩岩開始玩新手教學部分 仲未出到新手區
禮包啲嘢係邊度領取?
我響美國玩緊美服
如果轉台服會唔會好lag?
利申:美服漁夫/種馬員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞