一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
早兩日一人返工所以去廁所要鎖舖頭門
到我去完轉彎入舖果陣見到有個女人係玻璃前行黎行去
屌我以為有客即刻 「唔好意思呀我而家開門比你入」
再跑去門前 一望 對門開左既
你老母我單跪左係人地鞋舖門口 隻手仲拎住條匙
我間舖係對面
我妹仲要咁岩黎探我班 見到哂
搭小巴想嗌轉彎有落點知嗌完個轉字卡啖,個彎字走哂音
paint
才藝表演之四條台柱x2
細個同啊爸啊媽出街 得咗入部lift 到 以為啊媽企咗喺隔離 不停拖隔離個人隻手但不停比佢甩開 我勁傷心咁叫咗句:媽咪啊~ 之後向上望先見到隔離企咗個啊叔 比老豆老母出lift之後笑到我面黃
我都試過 然後個女仔尖叫
去屋企對面百佳買麵包
唔知做咩嗰日啲貨唔同擺位
搵極都搵唔到
跟住見到有條友擺緊啲紅酒上架
就諗住走過去問去麵包擺係邊
點知走到過去口快快講咗
「我想問啲酒擺係邊」
跟住條友呆咗指一指佢前面個櫃
仲要我望清楚原來佢唔係店員嚟
即刻柒到講咗聲唔該就跑走咗
去人地公司開會,人地傾閒計問我泊邊度,我唔小心答左佢我泊左去坐蓮台,但明明果座野係叫做玉蓮台.
以前小學要參加暑期興趣班去學游水,有次臨完個陣導師提議玩下遊戲hea左段時間,個遊戲就係要搵個人用泳帽擋住隻眼再捉依因,輪到我做捉個時咁岩時間到落堂,班仆街連導師無叫我就走晒,然後得我自己一個人on99咁游黎游去扮捉人,直到下一班導師帶住班學生黎到泳池睇住我on99咁問我係到做咩,真係諗返都覺得柒
做傳媒訪問果時企得太前比人屌
你係咪讀hku
中學參加sing con笑場 一句都未唱就俾人叮走左
平時落車個站叫粉嶺圍,咁岩果日坐車睇緊新聞講南生圍就好順口咁大叫南生圍有落
我都係的士經歷
送完條女翻屋企飛的,之後個司機無端端講咗:幾多歲啊?
咁我生得細粒以為個司機好奇細路仔點會咁夜自己一個搭車
我就尷尷尬尬咁話:18㗎喇,生得細粒姐哈哈哈哈
之後司機話:啊我傾緊電話
我:oh唔好意思
坐巴士最後嗰排中間個位
有一下勁chok
成個人碌咗去中間嗰度門到
無錯 係碌 打咗一個關斗
嗰日仲要著裙 睇到哂
行咗入部lift 到
之前Part-time做sales。 Full-time個班講歡迎光臨我都會跟住講多次。之後有次同男朋友出街睇Nike個到啲Sales講歡迎光臨 我又跟住大聲咁講歡迎光臨
一落車踩新鮮牛屎
比啲師傅笑到仆街
依家一見到牛屎就比師傳笑
我同你同一個節目㗎,我地對你都好”懶s”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞