一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
之後呢??
諗住搵個同事張圖比條女睇
點知一鳩Send撚左去個功課小組Facebook Group
個同學都係個Group入面

立即兜撚返
嚇撚到標屎
同堆fd行街 行到一間舖頭分開睇嘢,我睇完之後見到背影以為我嘅朋友,然後挨上去 cool住佢地睇緊乜
點知人地一轉身發現唔食 佢哋望我嘅眼神好似望住一個痴線佬
中學果陣玩雙人drama嘅speech festival 個指導老師係abc 個人好open下 指導我地做戲果陣嘅表情同動作都好誇張好好笑 忍唔住爆笑左 仲要笑唔停 成個session都隔陣忍住笑隔陣爆笑咁 我個partner同個老師都好無奈
有次去食日式火鍋
d 新式火鍋幾十款醬 又有面豉湯
隻隻一樣色我分唔到
又怕開口問人地笑我未食過
見到碗淡黃色既野我就係咁飲
有個fd:好唔好飲呀
我:幾好
突然有條女好撚驚訝咁問:你做咩係咁飲碗醬呀
有個阿姨問我路
我:我唔太清楚
佢:好 唔緊要
聽到呢到我唔記得咗應該點覆
之後我覆:唔該
佢:
講完就知柒咗
話說琴日同friend一齊去廁所

聽到有人問你得未呀
我答未呀 佢話洗唔洗等埋你
我話唔洗
之後有另外一個女仔答佢話好呀

之後佢兩個走咗

我 好 想 搵 窿 捐
尋日發生左件差唔多事件
有個呀叔勁大聲話街口有落!!係大聲到坐佢隔離隻耳應該會嘈到耳鳴個種聲量
點知個司機又係唔減速,又係聽唔到,過左街口之後個呀叔用種勁溫柔氹女咁但唔大聲但成車人都聽到既聲線講 有落呀~
把聲已經好笑,仲要個司機都係聽唔到,搞我忍唔住笑左出聲
屌 仲要坐好後排 同車既又要係同一間u 真係好向左走向右走柒
同2個friend 去游水, 細細個係度鬥閉氣閉得耐, 後尾頂唔順浮上黎

咁見佢2個仲鬥緊就貪玩兜野揸落佢地條J度

點撚知認錯人 個兩個唔識既人仲嬲到除泳鏡問我咩事

我即刻扮傻話, 哇, 好大抽野呀, 然後慢慢游走
同一個地方既人見司機無反應都唔講多次
咩U咁廢
因為我巴士站落行捷徑,其他人搭去正門
係商場去廁所㢌屎,去完發現沖廁個感應器唔work,然後我kum埋個廁所蓋,9衝出去洗手,再出廁所。
有次想偷拍人但係開咗閃光燈 7到喊
我都試過 但我係俾人地男朋友搭左落去果個 之後佢條女係咁啤我
相認鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞