一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
俾人打算好彩
夜晚係屋企附近人煙稀少小路見到對情侶攬住打茄輪,兩個都好似我中學同學,男既仲係我好朋友,跟住我係後邊話:影你地兩個上youtube先
點知佢兩個好驚訝咁調轉身
屌,原來唔撚識佢兩個嫁
> >
講完聲sorry,認錯人,就急急腳走人
無俾人打算好彩
特務戇J第一集,俾啲創意啦
中學嗰陣女神畢業 跟住我地成班fd去搵佢影相
我搵佢影相已經唔係第一次 所以一定(應該)認得我
嗰日我fd拎左部即影即有相機岀黎同佢影 我排最後影既 我影完之後女神問我可唔可以再影多張 咁我心諗佢一定認得我啦 我即刻話當然可以 仲企左係佢格離整好啲個樣 結果!原來係想r部機再同其他人影 叫我幫佢影 我即刻話我唔識影相 叫咗另一個fd幫佢
Sor for1999
grad trip個陣去買化妝品 入咗其中一間化妝品店睇野 之後想問個職員攞新既脣膏 一開口問完人佢即刻答我我唔係呢度既職員 原來佢係隔離鋪頭既職員放lunch過嚟買野 柒到即刻走人
食開三哥譚仔,有日去譚仔食米線,
大大聲叫三哥酸辣啊 唔該!譚仔啊姐話呢到係譚仔無三哥酸辣得重慶酸辣,個刻柒到..連格離枱都笑。
試過2次..
同條女去快餐形式既茶記食野,咁我叫條女去搵位先我去買野食,買完捧住個餐搵我條女個位之後坐低,食左1啖之後望去對面問:你食唔食啲呀,跟住仆你個街原來唔係我條女黎 不過咁岩又係著間條衫長頭髮,佢O晒咀望住我,我條女就係斜後方仇視住我,即刻say sorry急急腳搬返去我條女張枱
最後下場唔駛講都知
真心問 可以上飛機架咩
同你差唔多 不過係我細佬除褲9fingfing 唉埋,對住電視講含啦八婆
老母同我講番
你check in嗰時會唔會同人講你發燒?
我無囉 嗱嗱聲上機訓好過
係條女屋企廁所仆完條女出廁所見到伯母
你又啱姐
司機點應你
屌我都試過著毛毛拖鞋出門口 係架lift度有人偷笑先發現
中六上台攞完獎,唔知道仲要影合照,自己一枝箭衝落台,就落到嘅時候俾老師攔住叫返上台,最後俾全校笑
追曬 笑到痴線 分享返個

當年我小六面試 in我個miss笑笑口同我say hi(仲要後生幾靚女)

之後佢突然伸隻手出黎 咁難得有靚女miss想同我握手就緊係即刻捉實左佢隻手
我握住佢手之後 佢 咁望住我

跟住佢笑到好甜咁呆住同我對望 嗰一該空氣凝結左4秒左右 彷彿世界得返我同佢嘅存在 而我地就係電影入面嘅男女主角咁

我即刻估到佢只係想攞野 feel到柒左就即刻放手加走人
賣淫翁
夜晚聽住歌行路翻屋企 條街好靜冇乜人
咁就一路唱住歌un下un下咁行啦
點知突然有人行得好快咁經過左我
然後回頭比左個微笑我
有次去中銀機禁錢
可能未訓醒關係
羅咗張八達通出泥插入去
好彩後面有冇人炸
以前3台好鍾意charge多我錢
有個月發現佢又唔知charge左我乜撚服務費
於是好嬲就打過佢
一輪嘴屌佢地公司成日亂收費唔出聲又乜又七
應該屌左成分鐘
正當我準備換氣繼續屌ge時候電話果個人講
「先生 唔好意思我地E度係pizzahut」
我:
dllm原來我琴晚叫過外賣禁錯回撥打撚錯左去pizzahut
以前3台好鍾意charge多我錢
有個月發現佢又唔知charge左我乜撚服務費
於是好嬲就打過比佢地
一輪嘴屌佢地公司成日亂收費唔出聲又乜又七
應該屌左成分鐘
正當我準備換氣繼續屌ge時候電話果個人講
「先生 唔好意思我地E度係pizzahut」
我:
dllm原來我琴晚叫過外賣禁錯回撥打撚錯左去pizzahut
同中同打邊爐 將壺湯底當茶飲左成壺 呀姐喺隔離睇住 等我飲曬成壺先大大聲話「呢壺係湯底黎架」
中學陸運會 跑400 米最尾50米仆街由最頭變最尾
比人笑撚左幾個月,之後唔敢再報跑步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞