一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
鞋底定成對鞋
最撚慘係佢望住我摷佢個袋
幾開心呀你公司
在場我一定笑撚到仆街
賊仔
可樂走杯
中學果陣,連食左幾日午餐都係m記,無柯幾日。到有一日放學,想沖返去柯,返去途中已經不斷放臭屁,臭到聞到都想嘔。入到lift都係忍唔住,趁lift到無人,放左3次最後既餘溫,開lift瞬間,有個女仔入lift落樓下,諗返佢果陣應該臭到暈左。最可惜係,佢係我岩岩識既隔離屋...比左咁既印象人
econ present將GDP講錯GPA
叫miss叫左做媽咪
講左個以為好好笑既笑話 之後靜過太空
呢D事已經係我既日常
介唔介意講下係乜工
佢咁既性格點解會有人請
去教員室叫老師嗰陣要用咪叫
然後我淨係講咗老師個全名但冇講埋老師
跟住佢就鬧我
中學番學既時候衝入地鐵,然後人係車内,書包係被門夾住係出面
Email questionnaire soft copy 俾 professor
話自己 attach 咗個 file
叫佢幫我 print 幾十份 copies 咁啦

Send 完幾分鐘佢覆我
“Dear xxxxxx
You have NOT attached anything to your email.
xxx”
柒到想死 拿拿臨 send 返個 soft copy 俾佢

十分鐘之後上佢堂 佢喺全班面前講出嚟
笑咗我半堂
細個成日同老豆玩打架
有次同老豆去大食代,
分開買完嘢之後
見到有個人同老豆背影一樣身高、三圍
就好似葉問咁狂打佢個側腹
點知認錯人,條友呆咗咁望我,我就立即跑走
去銀行攞錢 teller問要咩紙 答左要港紙 其實佢問要五百蚊紙定一百蚊紙
屌依個笑到痴線
以為自己去左屈臣氏 搵極都搵唔到要買既野就問sales 有無屈臣牌既xxx 佢就指住對面 我即刻再望望願來自於企緊係萬寧 即刻跑走
有冇同外母執返劑
細個認錯左呀姨係呀媽
係後面拖住佢隻手行
幾個呀姨同呀媽一齊笑我
以為自己去左屈臣氏 搵極都搵唔到要買既野就問sales 有無屈臣牌既xxx 佢就指住對面 我即刻再望望對面 原來自己企緊係萬寧 即刻跑走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞