一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
喺廁所襯無人,對住塊鏡跳下舞
跳咗陣,突然有人入黎,返應唔夠快,比佢見到,然後你眼望我眼,即係扮洗手沖咗出去
之前返pt
啲客成日話唔該一杯天仁茗茶
我諗啲收銀聽人9up都聽到慣
不必介懷
游水個陣無泳鏡 乜都睇唔到 一手捉住左個唔識既人
好彩唔係去你男朋友屋企人到爆咋
跳咩舞
八歲個年新年 樣柒柒著住粉紅色棉立去阿婆同親戚拜年
有個仆街親戚請咗粒朱古力比我 獨立包裝個種
我放咗粒朱古力係裙袋 無聊個時鍊鍊下粒朱古力
點知太大力個袋鍊爆咗 成條裙hi撚哂朱古力好似瀨屎咁
最後著住阿婆啲碎花衫拜年
小學個陣入錯班房 去到自己個位仲問人點解坐左我個位 之後望一望身邊都係唔識嘅人先知柒左
中學時期有一朝好早換曬校服準備返學,點知落到去巴士站先發現自己著住呢對拖鞋
睇呢個post睇到笑出聲 跟住一堆人望住我
恆生銀行高層入一入黎睇下你地個撚屌設計唔該

http://lih.kg/bxnqRS
尋找錶鄉的故事 非曬命 有圖

http://lih.kg/atDQKS
我本身係翻七仔
有一次去樓下增值
條友找完錢俾我之後 我本能反應講咗句多謝哂
我男朋友笑到仆街
試過番萬寧part time
咁啱果期新聞講緊英超曼聯又輸一場 我日鳩日笑柒個曼狗fd
結果有日企門口果陣講左歡迎光臨曼狗
中學個陣
個男主席share 聖誕有咩食
因為青春期講野成日走音
將楊枝金露講左做楊枝鳩露
去茶記將炸雞球飯講左做炸龜頭同炸雞頭飯
有次問答比賽 我係隊長
正當我要答既時候 隔離條友9衝答左個錯既答案 但同時我都答左
但mc話只計最早發言 我即時擸起支咪 9衝左句
我係captain 咩唔係captain 話事咩
台下f.1-f.6+校長老師即場靜q晒 我心諗扑街啦屌
個mc都呆撚左
講左句 「同學呢個係上一part既賽制黎架」
最後mc宣佈「blue house回答錯誤 扣10分」再加多句 「不過captain既答案都係錯既」 講完之後佢自己都係咁笑
下面啲人直情笑到扑街咁
自此之後成個中學啲人見到我都叫我captain

知道勿相認
之前做過壽司鋪pt,慣咗門口帶客入黎時跟住大叫21314

跟住有次同frd去食壽司,個門口又係叫21314,我就慣性跟住大叫21314~~

跟住全鋪啲人望住我 依家都仲俾班frd恥笑
細個係旺角搵阿SIR問路, 問佢粥街點去, 佢話你係咪想去弼街...........
正評有圖
如果個肥仔係女你就俾人話你偷拍,又會搞到報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞