一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
試過中學個陣 科學室個啲櫈係有窿既
咁個陣上堂無聊無野做 張啲手指塞入去再蚊返出黎 挽左成堂
到最後15分鐘個陣
為左證明自己手指塞得入所有窿到 所以將隻食指塞入最細個個窿 結果 仆街
塞實左 最後同啊sir講我隻手指蚊唔到出黎
成班笑到仆街 7到爆 搞左10分鐘先掂
利申 勿相認
陸運會果陣,我同另一位男同學都係做helper
果次我地大約企響100米終點果到,而5分鐘後就要去運動場既對面報到,我都唔記得係邊個場,但個場好撚大下 咁我就提議不如鬥快跑過對面,話口未完我地就起步跑,跑到一半個男同學突然仆街,仆都算,仆完仲要好似滑行左10幾米 我都唔知點解可以滑得咁遠
但我果陣忍唔到笑,笑到坐左響到,同埋全場觀眾d笑聲響到地震咁 而佢就面都紅曬咁繼續行
細個玩捉迷藏
匿埋係個鞋櫃到 以為自己好醒目 搵我唔到啦
點知我著個對拖鞋放係出面"仲好整理咁放 )唔記得著埋入去
第1個就比人捉到 仲笑到我癲
有次去間餐廳食晚餐
入去果陣見到有個著西裝 心口掛住個牌既中年男人行埋嚟 笑笑口咁望住我
咁我以為經理過嚟招呼我地
跟住我好大聲咁同佢講 唔該2位
點知條友唔彩我 同時出左間餐廳
呆左2秒之後先知自己7左
比個fd笑左我一日
[url]好多人個IG都描繪自己成個KOF咁 https://lih.kg/871700 - 分享自 LIHKG 討論區[/url]

呢位樓主
中學叫錯miss做呀媽
上錯人地條女 仲要無用套
依加大左肚
有個女仔係7仔買野飲「gut」晒腳都唔夠高拎 我直接幫佢拎
同個friend行街見到黃德斌
佢攞住架單車戴晒超咁 但真係太易影到
之後我唔知發咩神經勁大聲同個friend講
嘩 黃德斌呀
個時同佢準備刷身而過
佢一聽到即刻停低望實我地 仲對住我地笑一笑
最後我仲要勁厚面皮問佢可唔可合照
佢都話ok
擦身*
挽你老母
grad din, 當住全form人向女神表白
細個車公誕跟埋阿媽去車公廟拜神
拜完去附近個遊樂場玩
一路行 一路拖返住阿媽
一拖果下... 唔知邊個師奶來
原來我老母行左係我前面 睇唔到

仲有叫錯miss 做媽咪
有年大年初一,我同我男朋友上我婆婆屋企拜年,點知我無啦啦爆褲,成個屎忽露左出黎 仲要咁啱企左係佢地前面,我姨即刻笑到噴曬d生果出黎 最後我坐係地下滑到入我呀婆間房換褲
你個名
向對面街嘅frd揮手,揮揮下成個人冚落條燈柱度 啲途人即刻陰陰嘴笑
你呢單野有開過po 好深刻 笑到痴曬線
Lm
我都試過出錯樓層,
因為門口係有電子鎖,要按密碼先入到去個種

有次又係掛住玩電話
之後諗住按密碼入屋,按極都話我錯
心諗唔通比人改左
之後唔忿氣,係咁禁
禁到有人開門我先知自己出錯樓層
之後跑去後樓梯
做任務要同個手下一齊喺軍機跳傘落一幢大廈
喺軍機度佢想解釋多次個任務
仲提我要跳落A 座 唔係B 座
我話佢太依賴科技
專業既特工唔需要呢d 協助

落到去
我輕易潛入大廈
竟然發現大魔王用班老人家做邪惡大實驗
仲發現邪惡醫生同護士

咁我梗係即刻抆槍控制場面
用支搶指住個醫生
迫佢講出大魔王喺邊層

佢地一齊望住對面座大廈

屌 降落錯左B 座
試過有一次去玩
之後男朋友臨停隔車係路邊比我落車去711
買完野就㩒住手機行過去上翻車
之後唸住開副駕個門開唔到
就敲車窗啦
以為佢玩野
仲敲勁大力
之後入面條友禁低個車窗

問我做咩事
原來後面又停左隔
前面個隔先係
讀IVE嗰陣做2份Part-time, 棷林櫊同馬會
喺棷林櫚接電話外賣嗰陣成日講錯歡迎語: 你好, 電話投注!

俾同事笑到仆街
俾老闆聽到同同事講佢壞話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞