一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
原來嗰個人係你
屌我都試過 好彩附近無咩人 隔離果欄個呀叔即刻借卷大膠紙比我 好感動
男朋友有件好鐘意嘅牛仔嬲 後面勁多刺繡 好sharp 有一次約咗佢係個商場等 我離遠就見到有個人着 下意識就覺得一定係我男朋友 一野沖上前係後面攬住佢 攬咗先發現條友我根本唔識 7到核爆
去見工 個hr姐姐叫我用普通話答野
而我d普通話係古天樂撚tie撚d fd
然後我見到hr一路聽一路偷笑
同條女初初識個陣去高級餐廳食飯,到叫酒個陣,原本想要支 12年既Lafite,點知唔知係咪太緊張,講慣左,講左要支12年既latte
中學有一次 想問個fd借支水飲
跟手去佢個位摷佢個橙色袋搵人飲
點知摷撚左佢前面個女同學個橙色袋
仲要俾個女同學望住
佢即刻問我咩事 個次真係柒到爆
同女朋友行街 分開咗去各自睇嘢
我睇完去搵返會合 見到身型衣著高度一樣既女
衝埋去搭膊頭再講:「Yo ! 屌你」
先發覺原來認錯 係個呀姐嚟
女朋友係後面笑到仆街
搭𨋢好逼 一直以為我fd企我後面
出𨋢冇睇清楚就向後講 今晚wtsapp揾你啦
點知後面係三唔識七嘅人
佢條仔企隔離一聽到就啤鳩住我
我係咁講sorry認錯人 我fd就企係再後面一直笑鳩我
有次係公司趕住要填表但係唔記得帶相痴落去
之後就靈機一觸!
可以上網down我張相再校返大細
paint出黎咪可以當大頭相用!
但係唔知部電腦搞乜春 paint極都paint唔到
過多一陣有人大叫我個名問我係咪paint緊野
屌你老母 原來我撳撚錯用左部A1 size 打印機出左成人咁高嘅我個樣大頭相
老細見到覺得幾有趣仲同我釘撚左係壁報
痴撚線公司 跟著畀人笑左半年有多
今日我坐小巴嗰陣又諗起你呢嗰po
人生五大柒事之一
有次學校present 冇suit著 臨急臨忙問親戚借衫借鞋 點知pre pre下個時對鞋碎左 成地好似碎oreo咁
我直情試過飲左先知
好彩當事人唔知
笑撚死
小息翻班房 一入到班房覺得好凍 發神經熄哂兩部冷氣 扭轉身一望 個個係咁望住我 我先發現入錯班房 即刻走左唔記得幫人開翻個冷氣
笑到仆街
你公司幾正
條女點
之前去M記想叫麥旋風嚟食
點知口快快講咗做要一杯黑旋風呀唔該
有冇下文
魚柳Bell Chan
埋牙時發現無買套,取消左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞