一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
有次陪fd拎倉鼠仔
啲倉鼠仔就用住個紙袋仔裝住先
就搭車返屋企啦 果陣收工時間黎 全車爆撚哂人
袋入面有幾隻倉鼠仔既 之後唔知點解做係咁吱吱吱
果陣都同個fd你眼望我眼 吱幾下停左 心諗終於吱撚完
之後仆街幾隻同步係撚咁吱吱吱吱 程車成個鐘成個上層係咁吱吱吱吱吱吱 我忍唔到笑 笑到仆街 全車人既面部表情我依世都記得
同兩個朋友食譚仔,同一對曖昧緊既男女搭枱,開可樂果陣彈到d汽落條女對眼到,已經好尷尬
個fd仲要細細聲以為人地聽唔到咁講:好心你顏射完人就遞張紙巾比人啦
條女面都紅哂
之後我成程唔敢望去對男女果面
你個頭就肥 我後來除左條褲落黎係褲腳位細細力一拉都同我撕爛左條褲 我發誓以後唔會買d冇牌子嘅褲
黑色貼身褲
願望嗰陣以為撞到一個好耐冇見過嘅朋友
我好開心咁大聲say個Hello又揮哂手
點知係我身邊經過嘅時候原來係陌生人
絲,太專心禁電話去廁所,系大學入左男廁,
直入一直都吾發覺,去梗時仲心諗D顏色好似吾同左都幾特別
一出黎,見到有個識GE男,我呆左,佢聽到有聲,
即刻擰轉頭,望到我系廁格行出黎即刻O左,
我個刻先發現入錯男廁,渣渣林洗埋手即刻沖出去
睇到哩個post我諗起下一站金鐘
細個去參加咩音樂節要早退
跟住成班同學同我講哂加油byebye咁樣
點知我成個小提琴留左係個位到仲要勁柒咁入返課室攞
試過沿海濱行番屋企
太入神掛住睇電話
心諗行行下做咩9有野頂住隻腳行唔到
誰不知抬頭個下已經停唔切
成個人訓左落沙堆度
半個身都係沙
好彩無人見到
條路日日都行
都唔知做咩無啦啦有咁大堆沙係度
第一次上女朋友屋企
突然急屎
屙緊果陣佢屋企人返左黎
佢地見到廁所有人就敲門
搞到我要邊大便邊介紹自己
石蔭
石蔭
細個同老豆老母去游水 我老母就去左啲係咁噴水落嚟個啲位 我自己去玩咗陣之後 去搵佢地 我見到我老母隔離個位有個男人 我一下大嗌千年殺就一手插咗落佢屎忽度仲要係咁轉(個排睇得火影多 學左千年殺)跟住我老母仲係咁叫我唔好唔好 我一路冇理佢 係咁轉 之後佢先講左句佢唔係老豆呀 我個下個樣
補翻先
到咗之後個個都企起身想攞行李 咁岩我又係坐窗口位 咁我咪坐喺到等囉
坐我隔離個廢老無啦啦同我講 𡃁仔到總站喇
Dllm周圍聽得明廣東話又聽得到嗰班花生友好多都忍唔到笑咗出黎
啱啱一路睇大家嘅經歷 睇到好入神笑晒口咁
咁啱搭完鐵出閘 正常出閘個八達通位嗰右手邊架嘛 點知我好順手咁用左手喺左邊褲袋拎咗八達通出嚟拍咗落左邊閘機
撞到嘭嘭聲 仲要另返轉頭見到兩個人企定定喺我同左邊道閘 望住我
微信買野俾錢個frd 問我係咩錢 我話rmb 原來佢問我俾嚿錢攞黎做乜
諗起有人講HSBC係Heng Sang Bank Cooperations
有次同班friend一齊踩單車
班friend踩踩下話想休息下去食啲嘢先
我架單車唔知點解煞唔到車
我即刻跳落車
大字型趴左係地下
班friend由 —>
俾我會係收銀果度求其拎樣野扮買
中學時去個同學屋企,條友住D又爛又殘既唐樓,上到去經過個廚房見到個賓妹住飯,我就話屌你都 幾串架wor,住d爛樓仲學人請賓妹
點知原來係佢阿媽,仲要識聽中文
按熱門回覆排 第一版有一半係史提夫
中學時去個同學屋企,條友住D又爛又殘既唐樓,上到去經過個廚房見到個賓妹住飯,我就話屌你都 幾串架wor,住d爛樓仲學人請賓妹
點知原來係佢阿媽,仲要識聽中文

話說馬鐵由馬鞍山出大圍 去到車公廟站會開另一邊門
個時唔知一直挨住對門 點知仆佢個街一去到車公廟一開門成個坐左落個月台到 成車人望住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞