一人一個瘀到爆嘅經歷

548 回覆
700 Like 23 Dislike
痴線
我成日都係咁
返屋企要鎖匙就拎左銀包

返公司要拍卡就拎左鎖匙
讀高中戈陣,有人係走廊大嗌「睪丸頭」,我個fd拎轉頭,之後佢就叫做「睪丸頭」
放學落雨同同學行去巴士站,見到前面條女一樣冇帶遮到透晒bra,我地一路細聲講大聲笑,行快啲想睇吓佢靚唔靚同𥄫吓,點知行近一望原來係自己Miss! 佢擰過嚟,好惡咁望住同我哋講:「你想人專重自己,就應該先學點專重人!」 我哋聽完之後即刻跑咗去!
諗住嚇個friend 扮打劫 點知嚇錯人
今日睇電影
有個呀伯同佢老婆搵位係度嗌
14 號位 邊度14號位 依度都冇14個位 得十個位咋嘛
算啦 求其坐住先
我個陣仲心諗佢係咪入錯戲院
點知有個心水清既姐姐話

先生 係I4 唔係14呀
自己一個係lift到唱歌 突然開門有人入左黎
上星期
因為唔識應對d客
扮d客話唔用咁炒老細
D表情扮到好似
比人即日請走左
依家仲未拎返reference letter
朝頭早番學落大雨 擔住遮上天橋去西鐵站 掛住玩手機結果擔遮擔到入西鐵站入面 想打撚死自己
同女朋友去十份
落小火車嗰陣好瀟灑咁
頭也不回向後拖住女朋友
一拖落去 隻手咁大嘅
向後望原來拖住左個台灣叔叔
佢老婆笑到傻咁講:你牽錯人了
阿叔又笑到勁開心,佢對仔女又望住笑
我女友喺側邊睇住我柒,仲要係咁恥笑
我:不好意思
放工玩緊手機見唔到道閘
咁啱道閘落到我個鼻咁高嘅位
行埋去一野撞落去
撞到鼻梁即刻腫起左又高咗
但半個月都未清晒瘀 仲要有個淡疤
以後都要睇路先

係地鐵笑到畀人望住
笑撚死人咩
呢個好笑
中學有個傳奇同學係啲o靚妹面前懶型,揸住個啞鈴跳高,結果俾個啞鈴扑穿左個頭
凌晨撘lip翻屋企
諗住夜媽媽應該冇乜人 於是喺入面一路聽歌一路唱煎熬
仲要廢是俾cctv錄到專登背對lip門 唱得太hyper又塞住耳仔 唔知已經到左
幾秒後先望翻轉頭 仆街 有個吖伯喺出面望撚住我 嗰吖伯仲要係識既 之後見到面都勁尷
sorry for打唔到個lip字
中學果陣係課室走廊見到個有好感嘅靚女同學(隔離班 冇傾過計)笑住行過黎向我揮手
我好開心咁揮翻過去
點知突然後面有個同班女仔叫姖名應姖
有次project要喺全班面前present
我present緊個陣唔知點解全班不停狂笑
到完嗰時,
有個同學話:你細佬都幾長喎
我先發現原來冇拉褲鏈

件事係依到發生
係106年前嘅今日有兩兄弟燒左自己間屋
https://lih.kg/aqBOaS
係台灣買嘢用普通話讀咗鞋子做孩子
佢話孩子 我先醒起自己柒咗
攞住美心餅券去聖安娜換
你班同學幾幼稚 幾大
上個星期去睇人肉搜尋,佢一開始係window個桌面,咁我以為戲院跳左出去,係到瘋狂大笑,兩秒後女朋友話我知開始咗套戲架啦。我即刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞