[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
等淘寶買key,上次天命都係淘寶淘左條key係steam activate, 希望今次都得,計港紙60$都唔洗
sad but true
Lm
雖然本身係fans就買硬,不過段片睇落都幾吸引
同埋打鬥係咪回合制我都支持
有冇人話我知點係個咩方塊買繁體版code
冇台灣信用卡wor
搞掂哂 等12點可以玩得
香港可以點畀
岩岩睇一睇好似6X蚊
有咩問題?不如屌埋機戰點解仲係回合制
去英特衛買 香港信用卡ok 480台幣
等steam算
嗰d咩方塊平台做乜野,一 login 變晒簡體,完全唔識用
希望佢快d上 steam
有冇人話我知點係個咩方塊買繁體版code
冇台灣信用卡wor
直接係佢個商城到買唔到咩?
http://twstore.cubejoy.com/html/tw/store/goodsdetail/detail749.html
香港可以點畀

佢個咩信用卡01唔可以用香港卡?
唔該曬 買game方面已經處理好
問題係我宜家down個死人方塊
明明已經係國際版下載 但down落來1仲係大陸版 試過好多次仲係咁
轉過ip 一打開都係大陸版
玩唔到 有無辦法可以幫忙

方塊真係好on9
直接係佢個商城到買唔到咩?
http://twstore.cubejoy.com/html/tw/store/goodsdetail/detail749.html
香港可以點畀
唔該曬 買game方面已經處理好
問題係我宜家down個死人方塊
明明已經係國際版下載 但down落來1仲係大陸版 試過好多次仲係咁
轉過ip 一打開都係大陸版
玩唔到 有無辦法可以幫忙

方塊真係好on9

介唔介意講下買game點處理?
沒有STEAM版, 不了
今集係咪無碟版?
全部都係平台購買
WEGAME 方塊 STEAM(審核緊)
實體版得大陸版先有碟
咁仆街啦 要等steam
有興趣 求分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞