[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
佢今集係咪可以無上限學武功??
作為玩家,你諗埋人地開發有冇新玩家join?
食飽飯冇屎屙?

而家又唔係對戰,我理得其他人打飛機
收收皮先啦
唔鍾意玩咪唔好玩,無人逼你一定要買架喎
戰棋大把人玩 唔鍾意就話人on9
唔係每樣嘢都要跟你果啲所謂嘅「潮流」同「做唔做得起」
討論返GAME的攻略得唔得

其實一早有哂宣傳片 都知到D畫面係點 同回合制 仲有乜好嘈

依家最大問題都係LAG姐 唔想玩住可以等優化好先買

我依D LAGLAG地都照玩住先咪買囉
漱玉璣搵南閒下落
係邊位置
行左好耐都唔見
仲未解主線
四圍行下 成日比山賊殺..
諗起大陸仲有隻神舞幻想
畫面真係拍得上3A架啦
可惜人樣都係膠面
LAG一個原因
我覺得最大原因係
因為佢D接任完全無線索
我接完任 搞掂
轉頭都唔記得搵返邊個交任(而且都唔記得係邊到接..)
可能有人話咁樣先夠正路..我可能畀UBI D GAME污染咗了
故事9 流
ff13 都完勝佢
隻game算貴 畫面係靚但遊戲性同故事都好差… 爆左一次已經唔想玩 我都唔知我係到打緊機定睇緊動畫片 我見steam多數好評先買 點知中左伏
睇嚟mba都係玩唔到
戰棋同真正武俠驚有咩衝突
唔用特殊名 幾難玩下 睇左10次死亡結局都有
點先為之有《國際水準》?? Pokemon? Mario? 一定要做即時戰鬥先叫有《國際水準》?? 點解唔可以學下好似人地日本咁整一個有自己公司特色既遊戲系列?
酒館(近好大間屋附近),要行到某個點先觸發到
後者一定係想架
正如你問人「你想唔想發達,大部份人一定答想架wo

但點解得出結論戰棋game=發唔到圍??
同埋點定義發圍先??要多人玩??要好玩??定係剩要跟到潮流=國際水準(但而家國際水準係速食game來)
你點証明係戰棋令到武俠game發唔到圍,而其他類型係得先??

乜野都唔討論就剩係彈句「戰棋game發唔到圍架,仲玩都係on9」
同「你跟我做就會發達」一樣點說服人呀
去過3-4次都冇人
岩岩終於有
現實世界電視播足球有冇個地圖比你好清楚咁見到所有球員位置呀?
NBA都係你所講既現實中電視播都係第三身橫向
但係2K已經好多年前轉左鏡頭角度 喺底線角度出發
咁你玩既時候唔會好似fifa winning呢d擁有上帝視覺知道d人喺邊再做傳球方向 / 射門等等決定
比較模擬到第一身視角
不過講完都晒氣啦 你唔鐘意戰棋模式就踩到落地底泥 仲話人死唔做改變 有咩好講
如果唔係會lag實即買,而家等steam算
下午更新完無咁LAG
所以等STEAM版 先買吧又唔洗用方塊既大陸人平台
美帝既server唔會呃人
但係貴$100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞