[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
你啱,分職業的確唔似武俠,但唔關戰棋事
大家都係唔同意你將問題推去戰棋啫
唔係唔比你ff
而係你又講唔出戰棋有咩衰 又講唔出外國大作(我冇玩過真係唔識)既戰鬥系統有咩好
而你口中講緊隻驚既缺點又十之八九同戰棋無關
咁點解仲要咬住戰棋呢個point
好失望 點解唔整2.5d
仲要我機廢 lag到仆街
因為佢唔鍾意戰棋
佢講咁耐都講唔出戰棋同國際水準有咩衝突
咪即係你唔鍾意戰棋
覺得戰棋低一級囉
即時就一定高級D架喇
重裝左幾次都唔得
11月都幾精彩下 又呢隻 又大嫖客 過多2日STEAM又萬聖SALE
即係譬如當你咩都唔知行過game鋪見到呢隻game 嘅gameplay, 你會唔會有衝動去買?你會覺得呢隻game嘅質數係幾高?
好似知你諗野既logic係點 呢句同戰棋有咩關係
用三國志做例子 三國志歷代版本 戰鬥過程都分別有戰棋 亦有非戰棋
兩者我都覺得好玩 冇高級低級之分 一個遊戲好唔好玩 係取決內容同埋設定整得好唔好
至於你所講既gameplay, 更加唔會因為係戰棋而令我覺得隻game好廢好低質
或者再白d咁講 你唔係河洛既target customer姐, 唔洗唔啱你心水就去彈劾戰棋模式
唔係唔比你ff
而係你又講唔出戰棋有咩衰 又講唔出外國大作(我冇玩過真係唔識)既戰鬥系統有咩好
而你口中講緊隻驚既缺點又十之八九同戰棋無關
咁點解仲要咬住戰棋呢個point
因為佢唔鍾意戰棋
佢講咁耐都講唔出戰棋同國際水準有咩衝突
我冇講唔鍾意戰棋,事實上我覺得俠客個戰鬥系統有得搞落去,動下腦筋幾過癮
我係講緊個級數問題,即係譬如當你咩都唔知行過game鋪見到呢隻game 嘅gameplay, 你會唔會有衝動去買?你會覺得呢隻game嘅質數係幾高?
即係譬如當你咩都唔知行過game鋪見到呢隻game 嘅gameplay, 你會唔會有衝動去買?你會覺得呢隻game嘅質數係幾高?
好想知你諗野既logic係點 呢句同戰棋有咩關係
用三國志做例子 三國志歷代版本 戰鬥過程都分別有戰棋 亦有非戰棋
兩者我都覺得好玩 冇高級低級之分 一個遊戲好唔好玩 係取決內容同埋設定整得好唔好
至於你所講既gameplay, 更加唔會因為係戰棋而令我覺得隻game好廢好低質
或者再白d咁講 你唔係河洛既target customer姐, 唔洗唔啱你心水就去彈劾戰棋模式
有冇巴打知漱石磯妖僧喺邊?
玩左十個鐘 決定重玩 玩隱藏人物算
小蝦米太垃圾
雖然我都重玩左一次當熟習,但小蝦米都唔係咁渣啫
不過我覺得最屈係天煞孤星buff,又回血回內力解異常,一個人仲要升級特別快,玩一陣已經好勁
冇入兩日又嘈返同一樣野
我玩短手
無aoe 得千幾血
下下打怪都要哩埋 靠隊友打哂咁濟
係咪因為短手太廢
其實都唔一定要限死玩一種武器,除非你其他數值勁差,否則差1x左右影響唔太大掛
我主修劍,劍都升到上 11x,我諗其他武器初始比較低都可以升到上 100
不過都係好睇你感悟揀咩,最初我都亂咁升感悟先重玩
武功容易學,感悟點數有限
咁可以去邊度升lv
搵唔到個多經又打得贏既地方
得返流寇打到
豹王寨過左主線無得再打
唔知你幾多級,山洞打武人好好賺,一場好似一萬經
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=3148&snA=4771&tnum=1
但嗰個位巴哈個po無圖幾難搵下
咁試下繼續玩返個save先
係囉
我依家都係亂加
照用自己開人物
一黎代入感高啲
二黎隱藏人太勁, 一開始就一野打落去就死咁
試完都係玩返自己開人

不過山洞果到好遠
去到都好後期咁
隨便走無所謂,我做完拱石村就無理過主線,周圍走搵隊友
之後不斷收集劍譜練,學有所成先返去打主線
感悟我係實驗式咁試下六邊都練晒,變成平均型會自己反擊、暴擊、虛招咁,但其實好似真係平平無奇

而家想練女角隊

就快 1001 了下個要開po了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞