[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
睇大陸仔係方塊叫苦連天
都係去wegame買好D
不過睇見好多都話優化好大問題
佢D流暢度調整大失敗真係一D都唔意外
無得玩, 睇百度班都屌緊方塊,
流暢度問題好似係因為DEFAULT用ONBOARD DISPLAY所致
wegame10分鍾裝完玩緊

暫時幾個問題
配音居然有雜音...
如同大陸仔所講 細佬1080都會疾
視角太飄移 有時同NPC講野係畫面出面...
畫面個方面可能真係期望太過大 完全失望
特別係創角個畫面真係以為自己玩緊webgame/手機game
唯一比較好既係音樂真係幾好聽
係咪衰過俠客風雲
方塊龜速下載,19KB/sec
咁on9 default行onbaord display
香港都19/second, 加拿大都係等steam版
3d model依家整會平過手畫2d好多
揾左成粒鍾南賢係邊撚度
其實前兩集都有同樣問題
就係招式音效一時時會無左
今集再衰D 無之餘仲會疾下疾下咁...
還返佢一個公道,其實之後有上返 3MB/s
而家我 dl 到 98.36% 喇,不過卡住左,速度 0.00KB/s
好似 dl BT 無 seed 咁
仆你個街河洛講既暑假次次都十月先出 上次前傳又係咁 等steam出先買 唔差個幾日
梗係信美帝既server>>>>>>大陸薯仔server
點解大陸個垃圾平台賣68蚊人仔咁平
我down到99.8%就藍mon 再重開機又係一繼續down就藍mon 有冇人都係咁?
dl到99之後唔郁係咩玩法
好麻麻 天命奇御反而重好
2018仲夠膽出咁既方格game
劇情又垃圾
上集已經燒晒d情懷
冇兩年又再出
呢個世界得好唔好玩,唔好玩既驚係咩類型都唔重要
xcom咪一樣係回合驚
定係連登標準係連xcom都係廢驚
日本falcom隻英雄傳說出左十幾年
都係格仔rpg, 但人地好玩過你,故事完整過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞