[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
呢D先係hardcare 武俠game, 地圖唔知 有乜敵人唔知,

之後點樣應付先係重點

金1成為經典係因為超高門檻 以當年遊戲黎講

(當年唔知點解可以有恆心咁自己摸下摸下去到武當拎真武劍同鐵掌幫寶藏 又係冇地圖 路都冇 要自己摸行左入去 出返黎都摸左半日)
佢更新後段思平住所同漱玉磯任有bug解唔到
當年冇帶程瑛行入黑龍潭,摸咗勁耐
仲有斷腸草又係勁難揾
好撚多BUG

每次開GAME都要改設定 改完重開GAME又還原返..

語音開多最大 有時主線講野會好撚細聲
任務提示 ,快速移動, 最好自動交任務
如果有埋掛機練級仲好
暫時玩左5個鐘
主角用匕首 單體傷幾夠
D任都幾多 多到唔識做 又分早晚
有無 日子???過左幾多日就完果d鳩野
冇分
有D支線過左主線後冇得做姐
段思平任又話fix左bug
夜晚去一樣冇觸發劇情
依家果啲真係好快悶
呢種靠自己撞先襟玩
仲有係靠自己諗
由"諗會唔會係咁"到"真係咁樣"果種成功感同爽好真係好好多
3DM啲人話二週目可以開東方未明
全屬性100
有冇人知雜良酒係邊有 見到有NPC要 搵極都搵唔到..
大研鎮同埋之前嗰d村應該都有酒舖
我細細個玩嗰陣成日一開始就去左閻基居之後gameover
頂佢間屋勁近主角居
其實隻GAME有冇大城??行黎行去都係見到D村莊
大研鎮最大架喇
大研鎮即係麗江古城
仲糾結緊好唔好買英特衛定等STEAM
堅持等steam 唔出steam咪洗旨意賺我錢 steam出個陣應該會fix晒d bug 不過應該會貴少少
唔睇攻略又驚MISS野
玩左5 個幾鐘仲係大研鎖兜黎兜去 但好多任都未解
自己探索先正
死守steam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞