[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
價錢應該會貴過前傳
原本steam唔知會拖幾耐先上
河洛工作室見fb既人求有steam版
過左兩日就有steam既頁面
我會選擇相信河洛工作室既效率
價錢唔係問題 最緊要唔好連比錢都為難我
話說今集可以做田伯光姦淫少女未?
STREAM撚夠未?
唔識字就收皮喇
預購左
冇左亞古 應該唔會點伏
今集唔會有金庸既人物 因為版權問題
但佢入面既人物係史實存在 又同金庸有關 例如張君寶 黃裳之類
以金庸群俠傳既理念 去做一個河洛世界出黎
即係話呢集只係一個開始 之後會有續作
我想做淫俠......
今集有正邪兩條線比你去玩
邪線有咩內容同隊友都無公布過
所以等遊戲出左就自己去體驗下
徐昌隆講過隊友有正邪兩極 亦都有中立既
有17個左右隊友比你去選擇 但只可以帶3個隊友係隊入面
又智冠 之前 俠客群俠傳 比智冠呃左
搞到要改好多野
仲同佢合作
有天命一半誠意同有太吾一半內容我都收貨

不過隻俠客前傳真心垃圾,都係睇定d
幾呀蚊就唔洗睇定啦
有實體包 不過冇光碟
玩完前傳之後覺得好中意豐都個幫派
我覺得誠意一定唔少過天命
話哂都準備左2年 又做開放式世界 戰棋係原罪2既形式 再加上中國武術文化
內容就真係要玩過先知有幾多
作者講一周目時間最少50個小時
前傳既dlc 豐都既故事好有俠客既feel
無左亞古呢個人去寫劇本 真係唔同哂
佢最近既新作 御俠客 出黎既成績 大家有目共睹
前傳個dlc 雖然好簡單 但已經夠我回味好耐 文案寫得好 畫風夠old school武俠風 可玩性又高👍 不過宜家d畫風開始偏韓
聽過今次文案都係同一個人寫 所以值得期待下
晝風呢d就見人見智
今次玩法值得期待 感悟系统同武功會有相關
敵人都會隨住時間去修練 提升實力 類似前傳既傳聞系統
真係想快d到23號
fans 會玩
今集仲有無吳亞古件垃圾
好開心河洛終於趕走呢件野
進入戰鬥好似唔駛 load
我只係想問下,仲係咪東方演算嗰班?

中喇…海底撈月 一單半冇爆死喇
呢隻河洛群俠傳主打係MOD
因為知道金庸個版權係智冠
所以唯有用呢啲方法等玩家去出MOD變金庸群俠傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞