[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
我係淘寶買Q幣 用Q幣買
內傷同外傷真係好撚煩
仲諗住俾一次機會WEGAME, 支付方式得微信QQ, 睬你都ON9
<br/>忍一忍,過多幾日應該有steam

巴哈話30號 唯有信 依家係唔知STEAM咩訂價 2000FUN 賣199好誇張
我估最少都170$
仲諗住俾一次機會WEGAME, 支付方式得微信QQ, 睬你都ON9
<br/>忍一忍,過多幾日應該有steam

巴哈話30號 唯有信 依家係唔知STEAM咩訂價 2000FUN 賣199好誇張
<br/>我估最少都170$

其實係咪擺明逼人方塊WEGAME
呢隻game遊戲性點
無咩點留意佢既賣點係咩
但見到個post推得咁勁

係咪好值得買
利申今年既武俠game都買哂濟
天命奇御 御俠客
太吾繪卷
玩過俠客風雲傳未?? 如果你鍾意武俠GAME既話河洛群俠傳絕對值得一買
想買 但係又無steam 版 又買唔到實體 方塊又話bug 有咩方法入手?
其實今集比較似俠客前傳
不過就冇前傳d 睇到尷尬癌發作既on9對白
同埋睇落唔會再係馬嬲度偷神功
無計因為前傳亞古有份整 條友成日將D電影 動畫野加入去隻GAME到
不過以家條友個朵臭撚晒, 去左甲山林到整隻御俠客比人屌到仆街
BTW 俠客個版權係鳳凰到 唔係既話應該最少會出多個DLC
前傳劇情好明顯仲有好多野冇加上去 起碼應該可以救返孟婆同埋多返D武功 (etc. 獨孤九劍/無招勝有招) 龍王同天王又基本上係零劇情
見到你地玩咁開心就黎忍唔到手 steam快D上好嘛
fb見人話好多bug?
只係唔因為你玩開ps4(眼慣左30fps)
ps4大概玩1920,30fps已經盡
但如果你玩開1080tI,2560*144fps
你就覺得玩ps4最順個時都有少少疾 個種疾係每秒都感覺到有d斷格咁 而唔係突然疾幾下個種
Thx bro
幽冥路 有 出左DLC之後幽冥路爆左兩次 前傳劇情爆左一次 幽冥路補完返酆都劇情 可以捉唔同小兵 不過我感覺對破關用處不大 我剩係捉左兩隻熊升爆做肉盾 某D關都幾難過 要試多幾次先打得羸
前傳d對白都叫好d
正傳我以為重溫緊周星馳一生既電影
yes, 真正好game都係咁
方塊有2GB要更新
1.0.2版
屌,呢招係獨孤九劍黎架?
開令狐沖開局有,以為係一開始塞招廢招扮
獨孤九劍要後期又拎到
其實呢d一次係ok既,大家反正都係玩情懷,但第二第三次其實就已經無咩好抄,否則就好重覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞