[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
地圖好多奇怪山洞,幾有探險feel,同埋會有回報
不過一開始拱石村、大研鎮已經係最豐富既村鎮。同上次俠客一樣,越遠越簡陋
會唔會更新
佢唔只隻game好online game feel
整game都整緊online game咁
啲內容等更新出
最少應該都會出一個dlc
我見大陸個邊cap左工作人員張圖
成個工作室都d ppst加埋都係幾十人 大家真係體諒下
Btw steam版仲要等到11月 仲要確實日子都無?
一開始亂行跳左落個龍洞
之後卡點脫逃直接飛左入村
好無癮
特登跑返去山再行過
地圖好多奇怪山洞,幾有探險feel,同埋會有回報
不過一開始拱石村、大研鎮已經係最豐富既村鎮。同上次俠客一樣,越遠越簡陋
會唔會更新
佢唔只隻game好online game feel
整game都整緊online game咁
啲內容等更新出
最少應該都會出一個dlc

呢間公司既dlc好良心 你睇上一集就知
內容多到會變多左隻game玩咁 仲要係免費
確實日子都冇真係好難頂
d任務提示完全無用
睇完都係唔知去邊到搵相關任品
更新完反而又多幾個bug
玉坊個道無殺光頭但係話我殺左
跟著直接成個系列任務卡住
山洞個監牢又係無反應
唔明點解唔早D放上steam明知人地要check
1. 佢間工作室係deadline fighter
2. 大陸先享受
擺明本身諗住方塊獨家,點知俾人屌到飛起,臨急臨忙放上steam
依方面真係好ON9
試過要搵草
搵左半個鐘先見到
其實咁多人係到屌有幾多人真係玩晒佢系列D GAME先 ?

個人意見 優化差係問題 3D 模型差 係缺點 但開放mod 所以仍然可以期待

暫時玩左10個鐘 後 你會發現隻game 其實係有心思

佢個任務 提示都係用戲情對話交代晒 俾最小任務提示 係地圖要走黎走去 再自己摸點開劇情 我反而呢樣野係好貼近以前金庸果種feel 個地圖提示乜都冇 就咁擺你係到

武學分類 再加上佢個 感悟系統 去到前期過新手村後 已經會發現 唔可以場場都鳩沖 一定要有一D人練反擊 練距離技 練坦 練輕功內功 hit and run 拉距離 唔係藥唔夠情況下好快會俾人集火打爆

前期都係要搵D過場角色撐一段時間 直到搜集夠多秘芨先開始練main 角

但戰鬥個UI 個狀態提示好差 唔知自己有咩debuff 影響D乜 如果可以加返解釋上去 如內傷狀態有乜影響會更好

另外 呢次係一個幾好突破 3D做武俠 收你一舊水都冇 俾50個鐘你玩 仲包埋俾你屌都唔夠 不如幫你供埋樓好唔好?

睇唔過眼 樓上有ON9 隻GAME一開始就show 係用AP point 話戰棋過時
咁FPS GAME來來去去都係開搶 根本自己GAME都冇買學人入黎屌
你同破壞之王入面人地排緊隊睇張學友 自己係到嗌我愛黎明有乜分別
收手啦
唔係steam 唔會買

Dq 回合制都大賣
太多bug steam會唔會唔批?
回合制有咩問題??
其實咁多人係到屌有幾多人真係玩晒佢系列D GAME先 ?

個人意見 優化差係問題 3D 模型差 係缺點 但開放mod 所以仍然可以期待

暫時玩左10個鐘 後 你會發現隻game 其實係有心思

佢個任務 提示都係用戲情對話交代晒 俾最小任務提示 係地圖要走黎走去 再自己摸點開劇情 我反而呢樣野係好貼近以前金庸果種feel 個地圖提示乜都冇 就咁擺你係到

武學分類 再加上佢個 感悟系統 去到前期過新手村後 已經會發現 唔可以場場都鳩沖 一定要有一D人練反擊 練距離技 練坦 練輕功內功 hit and run 拉距離 唔係藥唔夠情況下好快會俾人集火打爆

前期都係要搵D過場角色撐一段時間 直到搜集夠多秘芨先開始練main 角

但戰鬥個UI 個狀態提示好差 唔知自己有咩debuff 影響D乜 如果可以加返解釋上去 如內傷狀態有乜影響會更好

另外 呢次係一個幾好突破 3D做武俠 收你一舊水都冇 俾50個鐘你玩 仲包埋俾你屌都唔夠 不如幫你供埋樓好唔好?

睇唔過眼 樓上有ON9 隻GAME一開始就show 係用AP point 話戰棋過時
咁FPS GAME來來去去都係開搶 根本自己GAME都冇買學人入黎屌
你同破壞之王入面人地排緊隊睇張學友 自己係到嗌我愛黎明有乜分別
收手啦
Dq 回合制都大賣

其實唔鐘意回合制點講都係唔鐘意
個個人喜惡都唔同
我自己都唔鐘意槍驚大逃殺個啲
唔通我又走入去同人講黎黎去去都係射人搞到我頭暈所以我唔鐘意玩?
係依道某啲人打個機都要分高低拎優越感
仲要係度計埋佢賣幾多依個類型既驚興唔興
wfc
點都死等steam 有保證好多
其實有咩保證。。同一隻game
有玩過金庸1 既覺得佢好有心思 當年好多時都係一開始入鐵掌幫用鐵掌開局

依家係新手村直接送俾你 又係鐵掌開局
過左咁多年都仲係戰棋回合制.....
除左食自己個老朵, 其實有咩創新過?
唔好講天命......紫塞秋風, 古劍3個啲都開始轉啦
回合制有咩問題??
唔好再問喇ok

爬文先見到你條撚樣咪我口中個啲打機都要高低囉
前面係咁踩鳩戰棋仲拎乜柒銷量黎講
依家叫人唔好問?
話無提示果 d 有無玩過當年隻金庸?定俾近年出既 game 縱壞哂?自動導航好無?

當年隻金庸就係幾乎咩提示都無,一樣道具要靠估咁逐次逐次對住個 npc 試下有無用,唔似得而家身上有個啱既道具你同 npc 對話就開到劇情。仲未計有 d 入口你要靠撞先入到去

無錯佢呢隻 game 嘗試好多新野係有美中不足之處,但係有玩過佢系列既人都知佢真係有擺心機整 game, 等佢更新 / 出 dlc 去改囉。又唔係 ubi / EA 呢 d 垃圾 game 公司得把口。今時今日有心整單機 game (仲要係武俠 game) 既公司買少見少,俾 d 支持好無?

利申:河洛死忠

話其他野都話
講唔夠提示
真係比依家啲game縱壞晒
無左靠撞或者自己諗到果種成功感
佢地冇自動尋路功能就唔識做任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞