[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
今集好似係金庸小說中既上一代角色為主
D名全部都係金庸書上上哂神壇既人來

咁搞係咪可以溝滅絕師太
我反而唔想有女媾
之前一開始話出金庸群俠傳2 都期待過

可惜...
同意
我覺得 支線加少少溝女情節 玩下結婚都可以接受

但唔好變咗溝女game
咩溝女結局果啲
完全變晒質
agger
我覺得佔少部份都還可接受 次次都一大堆女比你溝變左為溝而溝
想玩番好似金庸群俠傳既世界 唔會咁多女既劇情
河洛除左無金庸版權之外,睇返原來河洛連俠客風雲傳既版權都唔係自己度
金庸可以話無得搞
俠客自己 game 都可以無真係
始終角色變咗
代入感差好遠
呢期仲有隻太吾繪卷, 又係自由度高, 都好想睇下出咗之後啲人點睇。

除非你好似金庸咁 有好強故事主線去 support
我欣賞佢自由度高

但希望佢內容同時豐富
唔係淨係大版圖尻行
武杯群俠傳?
同一個制作人
期待同時都好怕失望
其實冇咩期望,而家好多都眼高手低
鐘意回合制所以冇玩天命奇御
天命反應咁好呢隻正路都會更加期待
或者咁講
媾女係可以,但同時故事性都要夠強,比人感覺係同女主角有過深刻/特別既經歷先一齊
而唔係好似俠客咁見一個就媾一個咁
溝到可以扑嘅話 我估會好好多
其實扑唔扑好閒,因為你一定冇得睇....

反而係而家D人連簡單既故事都未識得寫,就學寫D懶係有深度既劇情....
我反而唔想有女媾
<br/>或者咁講
媾女係可以,但同時故事性都要夠強,比人感覺係同女主角有過深刻/特別既經歷先一齊
而唔係好似俠客咁見一個就媾一個咁
<br/>溝到可以扑嘅話 我估會好好多

輕輕帶過你地又話人HEA
著墨好重又話H GAME
好難服侍 我真係寧願無
同香港d作家差唔多咁囉
係啦

即好似以前仙劍果啲咁
係真係有故事
令你明白點解女主角會鍾意男主
令你衝動想幫男主溝啲女角咁
h game有咩問題
其實扑唔扑好閒,因為你一定冇得睇....

反而係而家D人連簡單既故事都未識得寫,就學寫D懶係有深度既劇情....

其實巴打講得岩
但就因為呢點所以瘋狂加溝女情節
咁每一個章節都有女 要保護條女 要同條女做乜做物
咁就唔駛咁有故事內容 但係又可以傷春悲秋懶有深度
故事先係武俠 game 既重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞