[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
上面咪講左30
肯定有,你重開方塊已經會更新,
唔係齋重開game
我而家開都一樣冇更新
琴晚係有一個更新咁大把,但得幾十mb

人地wegame個更新講緊係gb來.....
方塊d更新好似無 log,又唔係每個更新都有 version no,公告又收收埋埋,有時真係得個信字唔知更左未
可以試下 restore game 檢查,但如果重裝要小心,uninstall 佢係連個 save 都 delete 埋
我已經連
修復隻game
重裝隻game
重裝方塊

乜柒都試過,唔得
因為更新會唔比你入game所以我手多去睇download個位
但都冇wegame人地講果D patch

而家我見佢update左log,都唔知係未出定係琴晚果個來
唉買唔買wegame版好,但steam有工作坊第日down mod好似方便d
方塊同 wegame 既 patch 唔一樣,方塊自己有整合,重裝會包埋,好似係咁
其實第一日真係 lag 到玩唔到,而家只係有d lag 已經係更新左
如果重裝會包埋
咁隻驚一定比之前裝仲大左
但而家都仲係11.7GB,冇變過又何來有落過野

除非wegame本身係好細容量靠patch砌到同方塊就合理
穩陣起見都係等steam, 感覺上pro啲
冇DISPLAY卡係咪最低配都RUN 唔到
容量唔一定準確既,就算dl 1 GB 可能只係 overwrite 左原本既檔案

其實更新前後好多野唔同左
例如更新前你轉畫質會要求重新開game,而家唔駛
更新前創角色主屬頂40,而家50
好容易睇到
wegame係咪一定簡體70幾蚊好似好抵咁,又唔洗係到等
原來有得咁睇

不過我再買方塊一樣仆街死 ...
因為12點我冇得即刻玩已經不了
+1
好後悔買左方塊
差d買左方塊
都係等steam
救命啊好想玩啊
原來一開始果幾隻嘍囉有得執件型棍夜行衣
steam呀
wegame 1080 開到極致都唔疾
山洞可能劇情太多需求大D 出到去大地圖情況就改善左
暢玩中
咩display
之前mon hunt就wegame死
今次就方塊死wegame無事
穩陣好似都係等steam
但係好心急
wegame又好鬼死平, 68人仔, 一餐半餐飯錢
方塊平台剛剛玩好似順咗啲啲,好輕微,唔知係咪錯覺嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞