[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
五大刀客第四關咩事 直接俾佢秒
留名先,優化差到冇咩動力玩落去
老玩家
追哂po後都係決定

等steam算
你收下聲啦
最好連POKEMON, MARIO 都改成即時戰鬥 唔係點提升到世界級遊戲?
過左咁多年都仲係戰棋回合制.....
除左食自己個老朵, 其實有咩創新過?
唔好講天命......紫塞秋風, 古劍3個啲都開始轉啦
回合制有咩問題??
唔好再問喇ok

爬文先見到你條撚樣咪我口中個啲打機都要高低囉
前面係咁踩鳩戰棋仲拎乜柒銷量黎講
依家叫人唔好問?
徐昌隆講過佢終極目標係要個製作水準同歐美一流RPG 遊戲睇齊甚至係超越,即係上古捲軸,刺客教條,巫師等系列,而J2就係以上古捲軸嘅無縫地圖製作出來的實驗作,雖然講係實驗作,但其實都好俾心機咁做;
之前戰棋冇錯係幾好玩,但其實一啲都唔武俠; 我曾經提出過不如開多條line發展下戰棋系列,因為見到其內容都越來越豐富;
之但係,如果繼續喺重頭作用戰棋式嘅戰鬥系統,真係可以提升到去世界級咩?再講,武俠小說好多時都係以單對單為主

呢位垃圾應該未聽過原罪呢隻驚
冇計 只係識活在香港呢個蚊型市場
我裝左連game 都開唔到,話 encountered an error and must close,有無巴打識解決
呢條友真係On9 ga wo 直接block 左佢算 食屎你 冇人想知你講野
開幾次都係咁?
係,不停出呢個error
其實明白點解咁期望整動作黎追上外國既
話晒原罪就係原罪一隻
而外國動作出色既就有好多隻
變左好似動作就係外國一線game指標咁

但我覺得做玩家唔應該去強硬地一廂情願去想隻game咩模式
玩家諗既好簡單好唔好玩, 岩唔岩玩
河洛整戰棋咪玩戰棋
整動作咪玩動作

賣既係成隻game成個package
elder scrolls, witcher 呢d game 我又未見過有玩家話:「嘩,打鬥好正啊」
最多聽到既評價係戰鬥普通,elder scrolls 直情無野講,玩魔法仲好d,唔係就真係劈劈劈

相反原罪戰棋戰鬥真係正
有冇咩勁既刀法推介?
Google過唔見有人問過呢個case,暫時冇咩辦法,我keep住睇,有消息再通知你
睇其他game遇到呢個問題係file corruption,試過重裝未?
用戰鬥模式去評一隻game既高度
真係鐘意單機到連上連登都玩單機咩
幾好玩<---- 又叫人改戰鬥模式 唔係冇缺點<----- 有咩GAME係冇缺點?
同埋你口講就易 人地整戰棋整左十幾年話轉就轉?? 萬一整得唔好仆直係咪你去投資?
戰棋冇技術含量??? 如果第一次玩俠客風雲傳唔睇攻略鳩玩你估有幾多個可以爆到機??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞