[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
玩左幾個鐘仲係新手村 終於升爆左招野球拳 3000傷害
有冇人知布坊大小姐夜晚去咗邊? 我喺門口等天光都唔見佢
有冇人知今集有冇學武上限?想學晒全部刀法
想問方塊係咪有毒 見好多人忍唔住上方塊down
今晚註冊咗同打算裝佢個平台,就即時彈木馬
細地圖有顯示,係城牆外面
好似無
有無攞天選之人稱號
冇上限 有本書就可以修練

不過有D武功係專用人物先練到
其實steam一上係咪就會係最新版本?之前俠客上steam係咪都係一嚟就最update嘅版本嚟
玩到去山寨拎玄鐵 拎左出返去比一大班人圍 主角得20LV 敵人30幾
比人打一下1500 我打佢100幾 仲要唔記得SAVE 又曬左1個鐘
空揮900下
向金群致敬
有冇人知布坊大小姐夜晚去咗邊? 我喺門口等天光都唔見佢

細地圖有顯示,係城牆外面

唔該晒 淨間去揾揾 明明4點幾門口等佢都話未返 過多陣人影都唔見 個呀姐話佢朝早返咗 我心諗大小姐身法都唔錯
建議未買等steam,因為太多bug漱玉村bug佢今朝6點先修復好。唔排除仲有其他 另外戰鬥同好多細節都可能要優化

另外講下暗器開局:
一開始可以係個阿叔度偷霹靂雷火
學流星鏢第二招前期輸出好高
新手村 馬騮偷劍任務 打贏細路可以拎一本暗器 (白皮貌似廢)
然後有個金褸衣任務 個阿伯叫你幫佢揾番件衫 可以同佢換天字九打(強力單體輸出) (可以係佢身上偷)
暫時玩到咁多

前期重要細節(大陸網望翻來):
前期盡量推高輕功到40幾50 因為之後學凌波微步同偷秘笈要50輕功
新手村唔好偷太多無謂野 會引致村民好感不足無法觸發主線後村長比武功鑰匙你
如果有 學識之後可以翻來睇村長屋企個族譜 輕功+1
新手村後面北邊條河 有獸王莊 同個女人傾計可以拎獸王訣
要先學識 之後就可以捉小精靈 強力隊友 前期幫助好大 單挑都可以出來幫
一開波打贏入隊嗰條友成日叫我偷野,但係點係人身上偷野

btw玩緊邪刀好撚猴
係布坊外牆出面
第一round 亂玩 去到大研重開

狂/邪 劍路線出發 用以靜制動 到你時出手打一下 之後就向後退

等敵人到你攻擊範圍時又會自動用守株待兔同反擊自動打多2round

一回合前期可輸出3~4次 好屈機
按住F就OK 不過前期會輕功太低會狂失手 之後好感下降到0 拎唔到村長送果本野

一開局無耐已經偏向邪
終於修好漱玉村bug可以入game
thx bro
玩呢D驚我鐘意第一周目唔睇攻略,跟自己想法,有選擇都揀串嘴回應,搞到玩咗兩個鐘個人由正狷變偏邪極狂
做寵物小精靈訓練員要好多經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞