[PC][武俠撚]河洛群俠傳23號上市 招上路巴打

1001 回覆
40 Like 12 Dislike
哦 咁重玩先
唔怪,金庸已經係咁
長期要帶藥解毒解內外傷囉...
重玩揀天煞孤星,出山洞一條友走去蛇洞都可以清晒成個map
不過無搵段思平原來會遇唔到個苖族女,仲諗住一個人打可以溝囡囡
用laptop玩太低fps...
開始有D頭暈
一開始唔知頭唔知路見蟲就捉
再加埋本身稱號多愁善感
場場都帶住5,60中毒值打
係洞檢武器果陣可以執到條蛇,但一執佢會屌你唔識就執睇住毒死你
小還丹會中毒
呢個設定係最on9
要帶解毒藥
同d毒冇得隔一段時間自動消失好on9
https://www.youtube.com/watch?v=0tk8exlYM-8
今日再睇d直播好似已經無咁lag,呢個程度我完全接受到
等steam即買
我覺得好難
我部sp 3, 連age of mythology, warcraft3,俠客1 呢d都疾
玩到,但你唔會拿佢玩咁解
屌你老母幾時有steam 呀呀呀呀呀呀!!!!!!!
know that feel
咪即係唔順,仲有乜好講
如果你接受到唔夠15FPS+全低配SETTTING可以試下
如果河洛一開始就包裝成 23 號係出試玩版
然後係咁出 d bug fix update
到 30 號先話出正式版可能成件事感覺會好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞