有無人做過smile矯視係有後遺症/手術失敗

1001 回覆
169 Like 20 Dislike
堅唔堅,忍唔住打左去問,佢地話係霧氣擋住,唔係真係朦,要啲時間 事實上又真係休息下訓下就會清返
我都係過咗2個星期先好返啲 早幾日收工想玩下rdr2都頂唔緊
最頂癮係睇屋企電腦冇咁嚴重,公司電腦先出事
你有冇比飛蚊帶住走 抽到咩醫生?
因為公司電腦太光?
我諗唔多唔少都有少少 不過手術成功佢話做得好靚
其實係對比度差咗 唔係濛 係暗
有d人唔好彩會矇一世
聽過有人頂唔住隻眼搞到手術失敗
之後成世有後遺型……
個手術太高風險喇
聽講有女人做完大左肚,男人做完變鬼佬
唉……唔好膠
個手術真係有危險
隻眼一唔集中就眼左其他位架喇
黎緊將會做,唔知做完第3日就返工有冇問題
份工要出地盤,我怕好大沙塵
愈唔集中愈好 你一集中就會跟飛蚊走
要放鬆
公司電腦太光+1
返屋企對電腦無事 但公司就會眼乾
琴日5點做完Smile 我本身400幾度 唔戴眼鏡係好多野都睇唔到 做完出黎雖然睇野係矇 係好似有層白色膜咁 但已經發現睇野有無近視果款打哂格仔咁 做完好攰 同埋其中一隻眼係咁流眼水同埋好怕光 我沖涼都熄燈先沖 醫生開左二隻眼藥水 一隻消炎 一隻係抗生素 仲有一盒人工淚滴 手術當日做完每兩個鐘就要滴一次 琴晚係最難捱 訓覺仲要戴住個眼罩訓 (醫生比) 今朝起身 對眼已經舒服好多 冇再流眼水 但仲feel到少少吉吉地 好似戴con果陣隻con 乾/反轉左戴吉住咁

值得一提係我係旺角C字頭果間做(中環都有分所),做完等攞藥 佢地個CS approach 我 話抽中左我做佢地試驗緊既CS plan. 就係請我搭的士! 好正啊 雖然我都係住紅色線 但係做完真係好攰 有免費的士搭真係好正 係直接唔洗比錢 唔洗話拎番單番去claim咁。

你話我打手都咁講 佢地CS真係唔錯 去做有人refer仲可以減5舊 我都係全靠連登絲打平左5舊 有興趣tg: loveangela37 人地幫我 我都想幫番人
我做果3日都開心到彈起,好清,一返工對電腦就奶野
公司隻mon唔好set咁光
做完第11日,第2次覆診。
第1次覆診兩隻眼睇到1.0
第2次左眼1.2,右眼0.8
睇部氣球機我2隻眼都0度,右眼50散光(本身右眼冇散光)但右眼就睇到0.8
醫生話右眼之後會清返
做完可唔可以潛水/跳傘?
聽講得 詳情問醫生
痴撚線,對眼做完手術都唔抖返個星期
第三眼就去返工對住電腦
香港人為左返工可以去到幾盡,自己隻眼都唔要
無假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞