有無人做過smile矯視係有後遺症/手術失敗

1001 回覆
169 Like 20 Dislike
幾時推出就唔知,我淨係知連登有人講左幾個月話有。
應該18年4月開始有,聽講養和有part time醫生,清晰果啲就全部full time.
其實手術過程好快好簡單,應該邊個醫生都冇所謂
我都識人養和做,一樣乜事都冇
香港激光 $28500 有冇分期 折扣?
唔洗排好耐?
分期冇折
一筆過比曬就有得平
2萬5-2萬6 唔記得實際價錢
咁既價錢 又售後服務好d
又好似吸引過養和
仲要見有巴打話養和比較好既唔係smile
但眼既後遣症仲煩過你啲老人病
睇你點定義全職。
醫生這行業好多都自己開診所,另外再去醫院掛牌,咁算全職定兼職?
養和醫生好多都自己開診所,又去養和做,仲有響大學教書。計工時就一定全職,講經驗同能力好過好多全職醫生。
巴打上網book佢個講坐聽下
會幫你驗眼 /問下啲資訊 了解下都好
售後服務我覺得唔錯嘅 上去覆診又唔洗點等 啲姑娘又好傾
我上月頭嘅星六聽講座 跟住嘅星期一就已經可以驗眼 再過一日就有期可以做 超快 不過我改左期 月尾做左

不過我係做lasik
冇比較過其他 因為有fd係呢到做完smile話唔錯 就book講座聽 但自己太深做唔到smile
唔該哂!咁你朋友係香港激光做smile後有咩感受?佢本身幾多近視散光?
有冇人只係做一隻眼
做左幾耐
😂😂😂
本身3百幾近視3百幾散光
做舊果隻激光,13年做,到而家都無乜分別
效果暫時都唔錯,無回彈
我岩岩做完smile 呀,好爽呀! 係咁叫人去做 😂😂 因為唔使戴眼鏡真係好正好正 !
人地話夜晚睇野小濛果啲問題,我真係覺得無乜問題,點都一定好過近視唔戴眼鏡啦
打算呢1-2個月做
想預定時間先 問定幾個問題
1.有冇巴打份工成日要對電腦?點樣係術後保護對眼?怕唔怕因爲電腦而反彈?
2.香港激光矯視中心 有冇人做過?手術+休息會比幾多日假?
3.突然知公司行唔開 係咪手術前1-2日都可以改期
4.術後出戶外都keep住戴太陽眼鏡幾耐?
唔該
1. 我 放工打少啲機 驚唔到咁多 當唔會
巴打做左幾耐?邊間?
養和 2weeks
冇不適?
你講座 驗眼 做 分別要排幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞