[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
LIHKG

Yes
lihkg always
db啦
apple成日都係中間整個核電版本出嚟 玩死人咩

利申 8plus 朝早七點甩電 依家仲有41%
中途有打機有影相 長期whatsapp/tg/lihkg/睇股票
IOS 11太垃圾,我部7PLUS升左12都明顯慳電左
過左10個鐘仲有61%
唔知幾時先可以hide 下面條白bar
11升12洗唔洗reset一次再restore
可能同An一樣,短返d
哩個真係好阻住睇片
最慘有d app又唔寫佢hide
youtube都識hide
Youtube要轉幾下先識hide
可能係bug
我部新買 7 都升完都係倒水電
降返 11.4.1 先正常返
係咪 iOS 12 同 iPhone 7 水火不容
明明無開raise to wake,
但有時都會自己着mon, 又唔見有notication,
更唔係叉緊電, 有冇手足都係咁 ?
Tap to wake?
試咗幾多日?
明明del左beta profile, 但仲有個feedback app, reboot左都仲有
我原本個留言咁多負評 我由beta用到現家一樣咁食電
成個日有多
嗰啲浮雲嚟啫
我係想知點解負評啫 唔認同咪留言交留討論下
放低個負評就走都唔知想點
今日諗住同屋企人去銅鑼灣出8plus,點知藍精靈話開機有問題直接上三樓換翻新機,冇得開第二、三部去揀。想問巴打依架所有apple store都係敢?要硬食黃mon,死點光點之類?
THX
黃mon係咪因為true tone

死點光點有無圖?
唔係,類似任天堂嘅尿液晶。
我上年係apm出8plus個藍精靈都開左兩部比我揀,估唔到銅鑼灣個邊敢回我,最後怕中伏冇買比屋企人。
上網買會唔會好d 自己同屋企都幾次上網訂都無事
最怕有問題要硬食
始終買比屋企人,想比部QC好嘅比佢
估唔到冇得再開第二部,有d失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞