[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
你試下拆隻AirPods改模啦
老實講 你送8plus佢有機會feel唔到換咗機
套隻半模落去咪得
係有分便既, 但又唔係真係超大分別, 始終覺得隻耳機影響力大過player,
而且係屋企聽就冇咩野... 出街用PLAYER 覺得唔太方便,
之前買左xdp300r 依加都冇咩點用, 特別係依加D msg 又多voice msg,
有時又要聽電話, 轉黎轉去好煩
我iTunes 係揀咗 僅同步勾選的歌曲和影片,之前一路咁樣Sync 開都無事,但係去到好似係12.8 同iOS 11.2 開始就同我照sync 晒啲無揀嘅歌落部機,有無人都試過咁樣
我指3.5直出 當然唔會仲落amp咁on9
重點係,點解唔買部好d ge player 黎免左駁上駁既問題呢
你話我主觀都好,我真係唔多信會放wav or flac 入電話
既然個source 都係柒既,咁駁咁多嘢真係有用咩

就算個source 唔柒,難保駁線唔會出事
搞一大爛餐但係原來都唔一定靚聲既,為乜
itunes我一定揀手動同步
以前ip6 64gb放得少少 而家256直接百幾gb wav扔哂入去

雖然而家好多時都係apple music+垃圾藍芽就算

插3.5mm而家仲要經埋佢adapter個dap (雖然都唔太差 )
我都有咁諗過 驚送8plus比佢唔覺得換左機 但又驚佢唔識用faceid
以 4s, 6s
同 ***代表 s6, note5, s5
五部野做對比
出到街曬太陽
得iphone先可以輕鬆睇喎
*** 3部都睇到眯曬眼先更硬睇到

當然我未試過拎X去曬太陽
係咩 點解我睇gsmarena都係話oled sunlight visibility係高過lcd
我自己就ip6 7plus xs 用xs就好明顯係太陽下都睇得清楚過lcd 咁奇怪

但會變色呢個就冇得搞
我都有部 Air 1 9.3.3 JB,而家比咗阿媽煲劇
尋日想幫佢裝頭幾帖嗰個 RSS Player
點知要 IOS 10 以上先可以裝,請問有無其他 App 介紹?
face id唔洗識用
部機自動做野
過多幾日就重陽
上到山個個曬太陽玩電話
就見到答案了
想問下係咪好似ios12會錄唔到音

之前有post 好似話錄左冇聲
啲老一輩既 用開一樣野要佢地轉好難 最怕佢到時嫌麻煩
拎咗2018 mbp13
又買
恭喜哂
咩又呀
用緊2015 air
除咗retina同touch id

部air仲係好順 又有usb sd card
pro要跟個轉插
改左名認唔認得我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞