[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
如果Steve仲喺度嘅話
佢cut/換頭方面可能會比Tim去得仲盡
2016年尾-2017年頭嘅iPhone/iPad/MacBook一刀切冇哂3.5+變type c
連adapter都唔跟
有無人升左iOS12之後 lock screen個畫面光左白左?
即係時間果d字淺色左

用緊:iPhone7
姐係你買iPad 2018 唔通又乞衣咩
識好多有能力買pro 都係揀2018
唔係因為平 係因為冇需要用到pro 純粹要部大mon嘢上下網打個丁
DL 左唔識用
Agger
SJ 喺度應該會跟機airpods
過多兩年新iPhone開價萬四五蚊部
買一萬蚊「平價」iPhone嘅人又俾人笑乞衣
其實賣到成皮真係跟個airpod/beatsX都唔係好過份姐tim仔
話時話xr粒a12好似頻率低少少 咁粒電咪仲核
所以我覺得XR個定位其實係清晰
我諗Apple好清楚佢地班客接受到咩質素同咩價錢嘅機
XR就係滿足緊佢地最低嘅要求

依家連cheap版iPad都可以玩筆
我開始覺得如果我下次換機都未必一定要買Pro了
有冇人有好用嘅聽歌app 推薦
想有最近入歌的功能
好似poweramp 咁
https://www.anandtech.com/show/13392/the-iphone-xs-xs-max-review-unveiling-the-silicon-secrets/11

痴線 原來7之前影low light係咁差

6s

X

XS

S9+

Note9

Google
2XL

LG
G6

G7
low light都係唔夠P20同***打

2XL

XS

Note9

G7

P20
low light都係唔夠P20同***打

2XL

XS

Note9

G7

P20
Samsung 1.4大光圈
華為超大sensor + 合成長曝

軟件唔係差太遠, 人地硬件贏晒
夜拍唔輸就奇
買X既可以有幾唔gur?
早玩左一年face id咩都夠啦
今年仲要玩抽獎 唔好抽到LG廢mon
除左Smart HDR同IP68
A11又已經好撚快
X同XS唔係差太速
F1.5光圈+12合一 夜拍冇對手
咁8plus又襟過你好多..

我今日8am 100%, 到10:30pm 得返15% 計返screen on time有近六個半鐘 全日用4G, 中間仲要有打online game 有影~30張相 睇左一個鐘youtube 剩得都係連登 whatsapp ig 睇報紙

8plus真係啪左春藥咁 用極都仲有
老老豆豆
Apple Google而家夜拍真係要追下支那華為

夜拍Samsung Google Apple都輸俾咁q多好肉酸
華為夜拍真係最勁

不過支那機都係留俾支那狗用
就係因為華為狗也不屌

先更加要追
我會呀
平時工作都需要機不離手 同囡出街就要成日影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞