[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
5S冇呢個功能,iphone 6以後先睇到
6無呢個功能,iPhone Xs MAX先有...
話人呃簡直係小學雞罵交咁
屌佢老母,唔知仲以為個個連登仔都係tim cook/藍精靈
可能係買完之後比佢身邊啲人笑
Xmas 個gps 唔準,有時揸車轉左彎個箭嘴都未定到位

以前iPhone 7 Plus都唔係咁
Xmas 條街人太多唔準
平日準好多
點解用部電話都笑人
買完XS,咪又係用嚟上LIHKG whatsapp
我舊年用咗成年8+都冇俾人笑過
啱啱換咗XS兩個星期亦唔見特別多人欣賞我
正常情況下換機都係換俾自己睇多過俾人睇
正如陳冠希背心圖,人既問題
人柒就用咩機都柒、都會比人笑
上年換X 成日俾人笑m 額
用緊iphone7,已經set咗5分鍾先自己lock screen
但依家成日唔洗2,3分鍾就自己熄,有冇方法解決?
係咪開左low power mode?
Low Power 無記錯係30秒
你無記錯,不過佢講到咁唔肯定都係問定先好d
冇開low power啊
啱啱2310放低咗,2313再睇一睇已經熜咗
咁就真係唔清楚sorry
電腦itunes backup 6splus 2粒鐘18分鐘之後話iphone中斷連線 ...........
咁得意
walkin 買唔買到xs 256黑色?
見佢個app 黑色pickup永遠冇貨
試得多... 尤其係 Windows laptop
點解itunes會detect唔到xs 明明連windows explorer都讀到, 同埋重裝過itunes同driver
係咪無unlock screen...
唔知今日部機搞咩黎 Facebook app用幾秒就瘋狂彈app 有冇人知發生咩事?已經重裝過
ios 12 有冇方法解app store 150mb限制? 改日期個招好似唔work...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞