[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
細黑256企得好硬
留名睇出新iPad之後比人屌用10.5pro=乞衣
iPad 2018已經係乞衣!
我用緊Air 2,應該係第三世界
我仲有Air 1
其實買apple就係貪佢啲嘢耐用
同埋用舊款都要笑人
咁MacBook點算
無touchbar又考古?
用7代CPU乞衣
要打爆i9加幾TB SSD
air 1要嚟粗用不知幾正 粒電又襟
Apple 嘅第三世界依然好先進
利申,用緊air 2
基本上會介意人地點睇佢用咩機/要踩其他人用咩機嘅 現實都幾肯定係毒撚失敗者小學雞呢堆

平時你話笑一兩句個design呀spec呀冇乜所謂 但果d戇鳩撚屌話咩買邊部出街會比人笑

果然所有野都係本身冇乜野 係d fans最黑鳩人憎

根本你拎部3310出黎都冇撚人會理你

btw 而家rock in有冇xs256任何色
用銀色iMac影衰哂Apple
應該用黑色iMac Pro先夠高級

戴鋁Apple Watch正乞衣
應該戴鋼Apple Watch至啱

買64GB iPhone+50GB iCloud正窮撚
應該買512GB+2TB

2018年仲用幾千蚊對插線耳機咁考古?
用千幾蚊AirPods先最新最潮對得住Tim Cock!
下 我屋企仲有兩部ipad 2仲用到
我描述緊部分ifan嘅高級思維

Apple嘢真係好耐用
Xs 要睇係咪lg mon 咁都係買x算
fans嘛 係有一班搞到果樣野黑人憎嘅撚樣 球隊又係韓狗又係電話都係
現實係唔會有人理你用乜
理果d根本就係毒撚小學雞同失敗果堆
其實點睇
我都想知 睇完好亂 已經分唔到邊句真邊句假
個d痴線佬的確好討厭,完全係癲倒是非,新=威
已經唔係以事論事
邊部個mon大 mon細又唔識分
淨係拎d數字,甚至21:9都要拎黎打飛機
條女用新機都要周圍同人講幾咁正
屌,關人春事咩
拎住新野就覺得自己係上等人
唔差在叫條女換埋條新仔等佢威d呀笨
//2018年仲用幾千蚊對插線耳機咁考古?//
問題唔係考唔考古,而係電話根本推唔起
更甚有班人係用黎聽Spotify/ Apple Music
你講得啱
但問題啲「有錢人」屌你用有線純粹只係因為你唔跟Apple
你地仲識分ipad啲型號咁叻仔
隔離有個post 用iphone x 插se826 問買耳擴
我以為佢用黎聽cd rip 既flac 啦
仆佢個街佢話佢嫌apple music 差,所以佢個source 係spotify

所以Apple真係好成功咁令啲人變哂科技/技術盲嘅同時又會不停倒錢買電子產品
同問
質素係唔會因為你用新D而高左

反而係用個腦諗下點係最大化手上有ge野所帶黎ge得著先稱得上係高質素

利申: 唔好屌我質素定素質, 老師由細教我用質素到大
係咪walkin都唔會有貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞