[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
都未出

到時候咪冇人買xr 想買平貨果班就轉會android囉 S9+依家都係六千幾 tim cook真係天才黎
本來掙札左好耐 要xs xs max定xr

尋日用過friend部xs 電量真係唔夠8plus 影幾幅相睇下片就去左幾%

xs max係store用過 真係太大部 唔方便

本來諗住xr夠核電 個芒廢d我都可以接受 點知個portrait mode係閹割版黎 呢樣完全接受唔到
屌 本來想貨金俾tim cook 睇黎我要等夠多一年
好呀,唔使有班乞衣整污糟個牌子
好撚嬲 如果steve係度 應該只會出一部xs 但係核電過xr+鏡頭唔突+冇M額+有3.5mm jack

就算64gb要萬二蚊我都會買
留名睇你去士多接濟買xr班乞衣
唔好俾佢地影衰apple ok?
你話佢哋轉會喎
咁實會有”乞衣”買xr架喎
其實如果做番厚dd 就可以放多d 電同鏡頭平番
至於3.5,我諗sj 喺度都會cut,然後加價送airpods
老實講
我就唔覺得買XR就等於乞衣嘅
都唔知邊個設計凸鏡出黎 又唔係好睇
我都寧願佢厚少少但大電
咁即係唔係所有乞衣轉晒會啦
年年都有高等人話買平機就係乞衣

舊年有8plus乃失敗之作

莫非今年有人想接班?
等新iMac
Steve Job 喺度一定唔會keep 3.5mm
等mac mini
都係既 佢應該會推airpods
steve job死左 你地講乜撚都得嫁啦
我夠話佢實過左檔幫samsung
用得全屏mon就好難留到3.5mm, 因為機身內部結構問題

其實出iPhone7 嗰時第一時間諗起shuffle
總之作為一個舊年用8 plus嘅人
我絕對唔認同買平嘢就等於乞衣呢個講法
唔好理班”有錢人”

呢個世上總係會有人覺得用貴機就威過人
又係你
imac 舊年先update 左, 今年點會又update
8 plus都好過xr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞