[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
做乜撚
大mon, 4gb ram, face id, 雙鏡, 實冇後悔
12.01 接收好似好番好多wor
個小朋友有新玩具玩興奮得濟
asia miles

記得之前東亞app都係咁
耐唔login(耐 = 一兩個禮拜 )就要重新整過個touch id
從來都無人話XS Max啲咩
係你幾條友係都要踩到8 Plus係垃圾,狗都唔屌,拎出嚟會比人笑
唔同價錢有唔同嘅機
XS Max係最貴,有嘅功能都係最多,咁8 Plus無咁多,所以平

你兩個癲佬就成日踩踩踩
之後又話圍爐打飛機
好多人覺得唔需要換又或者寧願拎錢去打爆部MacBook,再唔係買相機
呢個世界唔係得部iPhone
之前citibank個apps一更新又要停用再activate
更新完用個faceid detact唔到我
An打ios都唔撚夠
依家係咪玩反間計?
扮ios用家打散勢力?

用iphone已經比人話狗
仲要比idog話自己係idog?
好似3
佢兩條癲佬同個乜春pixel 打手一樣咁煩
block 哂佢地三個無眼屎乾淨盲
呢到係圍爐
但係圍爐屌啲19 update 同埋啲apple啲on9 design

要係到屌人用舊機
佢哋最好乜撚都用最貴最新,但又用唔起
拎嗰萬幾蚊買部電話就懶巴閉
其實都唔係俾多少少 而且MAX 睇片如果唔想有M額遮住其實同8+冇咩分別
由頭到尾到冇討論到mon嘅大細
只係討論緊機size同重量

你係要打飛機話個mon正

離晒題仲要話人玻璃心
你oral 0分
有新用新
上咗beta未
訂咗9900k未
macbook嘅話換咗8代u未
唔差在換埋apple watch4

快啲去硬件台屌晒冇訂9900k啲人
屌你老味入親嚟都見到新舊機喺度互屌
intel 不了
唔係呀
我見到嘅係某一兩個用X(或以上)嘅人屌用8(或以下)嘅人
然後被巴打圍插
想問下有無人知12.0.1 解決左差電同 雙卡講電話就上唔到網未?
事咩實姐
對角線未扣瀏海未扣圓角 6.5 吋咋
仲要螢幕比例唔同都攞出嚟比走去打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞