[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係 養色
有班人我諗係自卑到要靠部電話搵番自信
同班戴撈叫雞既地盤佬一樣
出面個咩2XL打手
小弟不才 係醫院做低級員工
眼見班副顧問醫生 高級醫生 好多都用緊iphone7
院長就用android

我肯定佢地係考古窮撚 影衰apple
舊iPhone用LCD嘅時候
啲ifan就屌鳩三叔用OLED會燒印會睇到眼痛
所以LCD係最好
到新iPhone用OLED嘅時候
LCD就突然變咗垃圾一無是處
用LCD iPhone嗰班係窮撚乞衣
呢啲logic真係令人費解
呢種心態真係好煩

嚴重影響呢度討論質素

要打飛機就入返去xs/xs max討論帖啦
外國d 舖頭d 9.7 iPad pro都開始減,應該肯定出新iPad 了
用左一排xs 有啲掛住7仔咁輕
過多幾年Apple局你換Max之後
你就會懷念依家部Xs 咁輕
可以話你聽apple研發緊既下代mon Micro OLED
都係PWM dimming嫁啦🤦🏻‍♂️
你部7會唔會用到咁耐
xs 同 xs max 同spec, 又唔會局嘅
轉會,其他應該都用oled, 所以根本係市場一齊去呢面,如果解決唔到oled d 問題
用慣X 個size
試用max 真係唔慣
一個星期
agger, x 個size 太perfect
Why is the battery health not shown on iPhone 5s iOS ?
iOS 12
其實我諗兩三年後配合埋arm mb可能會有新既smartphones/os,ios 正式進入歷史
始終軟硬件上可以再突破既位唔多啦
唔知下年會唔會全線iphone ipad轉typc-c呢?
其實每種機都有人買
講到買邊隻好似有罪咁

自己又唔諗清楚,買完又話人哋呃佢
之後要係咁踩用8 Plus嘅人

8 Plus係賣得平同埋個樣無改過
但未至於講到垃圾呀嘛
有啲人覺得自己用緊最貴嗰部機即係最忠心+有錢嘅用戶
有資格屌+笑其他用平/舊機嘅人嘛
但佢地唔會屌Apple加價
或者收同一個價錢但俾次等產品用家㗎
咪又係用嚟上LIHKG
想問下有無用到嘅youtube background player
Because you have replaced your battery with unofficial party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞