[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
12.1 fix 咗
咁又太誇張 不過真係用過就返唔到轉頭
PPS個app真係好廢,顯示維護唔識自己refresh要重裝先load到login page
以後用web版算
果時一出就買左部12吋黎玩白貓, 爽到仆街
電話得1gb ram 玩一陣就彈app
我想兩者兼得。
早少少起身八點望下
每日都有唔同model係唔同鋪出現,有就揀時間係鋪pickup
果時我都係咁買到

Good luck
請問有冇有買貼for watch
如有,請問邊隻唔錯?

之前一直用不銹鋼唔怕個面花,今代轉sports怕易花
或者請教下sports個面易唔易花
唔易,ion-x強化玻璃
6仔都出左4年啦
個app仲係4 inch
仲有新巴城巴嗰app 都係
利申:iPhone X用家

我都話touch id真係無咁好用
班touch id打手講到自己無手汗無油 100%work
拎褲袋解鎖論黎講face id解鎖慢
又拎白老鼠機論黎講 事實Xs仲多問題過X 要抽獎睇下中唔中LG廢mon

講到散熱 我個fd部7plus叉電都熱那到hihi啦
我玩食雞 60fps 反鋸齒 降低白點值0% 教到最光 淨係試過暗mon 都未試過降頻
事實apple代代都有唔同問題 無話邊代係白老鼠機
6 機身軟 6s fix左 但係用3d touch變吸塵機
其中一個例子
我之前都有貼 但係發覺有塊野喺度好柒 之後裸跑算
sport s1
有無包邊既貼架?
咁包張保鮮紙算啦
可以咩?試下先
你搵d 薄d 軟膜,痴完唔覺眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞