[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
大巴大巴車落去
係我地chok子面前扮有錢?

細路 出面世界好大架 唔係用部xs max就代表你有錢威d
琴日已經唔由得佢,今日又嚟
仲要差無幾者要踩下
根本就唔係正常討論
8p換唔換max好 但又要補成7千蚊先有max
個兩條柒頭皮(分分鐘只係一個+分身/call個fd係到虛張聲勢 )
前兩日比大圍串爆小學雞/玻璃心就潛晒水唔敢出聲
今日見無之前比人屌得咁勁,就諗住無人理即刻一齊出黎攞尾彩
點解都係繼續比人恥笑
而家個個 reply 都多咗2個負皮
好撚慘
又要深潛
yes, no
年年都係咁

舊年有個傻仔 叫8plus乃失敗之作 日日出post踩8plus 原來係因為佢買左X覺得好威威

今年又有呢類人

真正有錢人點會理撚得你部機係8plus定xs max咩 岩自己用就得

大把有錢人因為touch ID+核電而買8plus @國際牌絲
7千幾蚊買
face id
6.5吋OLED mon
A12 性能提升
核電
相機功能提升
4GB ram
有得玩animoji
手勢操作
未解鎖自動隱藏信息 保護私隱
點一下以喚醒
指導模式可以按2下power制 用face id解除指導模式

睇下你覺得值唔值
如果係我會買多部xr

xr+8plus
襯衫
買多幾隻色
Exclusive: iPad Pro Face ID details, 4K HDR video over USB-C, AirPods-like Apple Pencil 2 pairing, more

https://9to5mac.com/2018/10/08/2018-ipad-pro-details-face-id-display/
點解個個都話xr慳電過xs?
唔係oled慳電啲咩
淨係知OLED全白會食電過LCD
正確啲講佢係先買8+
覺得好自卑+俾人笑
之後換咗X
就突然間萬人敬仰覺得巧威威
所以開始笑人用舊款
好想快d試下XR 個相機唔太差既話真係可以考慮
窮人心態

拎住xs max返公屋係威d既 可能有mk妹食
成朝都無咩講過12.0.1嘅 係咪無人升
解像度低,而解像度同食電速度成正比

iPhone X 雖然電池比 iPhone 8 多 50% 左右又用 OLED,但佢解像度高,結果出到嚟使用時間唔係耐好多
俾啲攞住 XS Max 就覺得自我感覺良好嘅人阻撚住曬
想傾都冇 mood 傾
人哋話自己食視光妹㗎
好高檔
個個都上晒12.1 beta享受緊核電

利申 12.0等12.1 正式版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞