[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Asia Miles 個app明明開左touch ID
隔一排再開其實無save到
又要手動入ID password先再開到touch ID
無限loop煩到嘔
有無人有類似情況
之前變到 an 狗咁
same
好憎呢啲handling
每次想打數字都變咗轉語言

iphone 8+: 92782.8mm3
iphone xs max: 93866.85mm3

xs max 大又大啲,重又重啲
要打飛機攞優越感就出番出啦
我以為係我自己既問題
柒咗就深潛啦
有晒數據仲喺度 9up
究竟升Max 定 8p 好
先唔講touch id粒制 但手汗撚嘅我 用touch id 真係有時真係炆 Face ID 好似解決到我呢個問題
Max 個價真係有d卻左步 但又想大mon 全屏
又唔太想轉會

利申 窮撚仲用緊部6
買Xs 平d
XR
轉會你不如成舊錢掉落海
如果你部6都可以咁長情用到而家咪買MAX囉
貴三千幾,當你起碼用3-4年
除返開唔係爭好多
總之長用就買部最新啦
唔買唔得了 部6仔 自己換左3次電 4次mon
9點100%電出門口 10點得番50
升埋ios 12 都冇太大作用
我都係咁唸 長情用 不如直上
On9仔
你自己話8+又大又重,人哋畀數據你睇你就喺度9up又扯到咩極端自卑
點睇都係你要靠部皮幾嘢電話打飛機拎存在感
利申:唔係用8+
巴打係咩app有事
唔知係IOS定app問題
鐘意大機就max啦, 8 plus 你只會覺得部機順左冇咩升級感
唔差在比多少少
晏d去買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞