[月經] iOS集中討論區 (70) 款款更大的螢幕 - 只是序幕

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
WatchOS beta得developer profile先有
Public profile係唔會有
原來我del咗
我係華強改左做256gb

唔知有冇得用$228去apple換電?佢會否唔俾我換
雙4G 有嗎?
佢應該check到. 你可以試下.
有無人覺得上咗12.1 DB2 快咗?
試下搏大霧

如果唔俾 有邊檔換電比較有信用?
我自己換.
不過如果係既, 去返換storage果間算啦.
佢係原廠電?
X level隻代用電 玩唔玩得過?
我iphone 6 係自己換2200mah. 都幾好.
升左ios12.1 用唔到音量制影相
自從升左iOS12之後個battery health趺得好快

之前一路無更新 去到想更新個陣佢keep呢個樣但無得裝,之後嫌煩delete左個profile唔玩beta,但佢都仲得閒提我更新,應該點做
you need wifi.

0. Remove all profile you have now.
1. Install Public Beta Profile
2. Restart your iphone.
3. General > Update
4. Profit.
同埋慳電咗?
心理關口過唔到...
用緊8 Plus你叫我要加7-8000蚊換機.
上網出事個mon幾大都冇用
我覺得Xs個Wi-Fi真係冇8+咁好
同一個位置
以前8+收得都OK
但Xs會斷下斷下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞